Rasked otsused ja uued algused

Njaa…teate täitsa armas on olnud lugeda, kuidas nii paljud teist on mulle kirjutanud Instagrami, et säran, et minus on rahulolu, mis paistab välja. Ma ise ausalt seda sära ei näe, aga hammaste üle on tõesti siiralt hea meel ja noh rahul olen ma ka tõesti olnud eluga. Võib olla see siis kuidagi ikka paistab välja, mine sa tea.

Aga et see rahulolu. Ilmselt siiski on sellega nii ja naa. Sest kuidas muidu seletada seda, et kui kõik on stabiilne, toimib, siis oli mul vaja kõik pea peale keerata. Siiski ei olnud see sugugi lihtne. Ma praadisin kodus terve nädalavahetuse ja mõtlesin, mida teha.

2 thoughts on “Rasked otsused ja uued algused

  1. Tuult tiibadesse! Kui rohkem ei saa, siis uue kogemuse ikka ja edaspidi tuleb see ikkagi ainult kasuks! Hoian pöialt ja elan kaasa!

Leave a Reply