Loomapiinajad hakaku oma tegude eest vastutama, mitte ärgu ajagu taga oma õigusi!

Päise foto on Eesti Loomakaitse Liidu Facebooki lehelt. Tegu on Pontuga, kes leiti ühest aiast elusast peast mädanemast.

Kopeerin nende lehelt ka teksti Pontu kohta: “Sellist vaatepilti, nagu täna, ei kujutaks ette ka õududunenäos, mida näeme ilmselt kõik, kes koera päästmisel osalesid. Kilingi-Nõmme alevikus Nõmme tänav 26 maja juures vedeles alla 2 meetrises ketis külili elusalt mädanev, vaklade poolt söödud saksa lambakoera moodi Pontu. Sisuliselt surnuks nälginud, sest kehakaalu on tal alles kõigest 17 kg. Koera silmadest ja ninast jooksis selget mäda. Pontuke lehkas nii jubedasti, et meie vabatahtlik oksendas ja öökis tükk aega peale koera lähedal olekut. Tema liigutamine tegi koerale nii põrgulikku piina, et ta lausa röökis valust. Kliinik tegeleb hetkel tema stabiliseerimisega, kuid pole kindel, et ta öö üle elab.”

Leave a Reply