Kõike, mida ma pean teadma veidratest hobidest, seriaalidest ja inimestest, nägin ma ühel õhtul televiisorist

Jumal hoidku, et ühe õhtu jooksul on telekast võimalik näha nii palju halbu saateid! Ja ma ei räägi isegi Eesti reality´test, kuigi need viimasel ajal uudiskünnise ületanud tõsielusarjad on juba vaatamatagi maailma kõige halvemad (või vähemalt halvimate seas). Ma ausalt ei mäletanudki, et Norra telekanalid ka täieliku saasta täis on. Muidugi võib juhtuda, et kolmapäev, mil ma neid kanaleid klõpsisin, ongi teada-tuntud saastapäev ja ülejäänud päevadel tuleb piisavalt palju kvaliteetsarju ja -saateid.

Jah, õigustatud küsimus, miks ma nende vaatamist jätkasin, kui olemas on ka muud kanalid ning telekapuldil on olemas “off” nupp. Tegelikult ma tõesti esimese hooga sattusin vaatama üht fantastilist saadet inimesest, kes vanale farmile uue ilme oli andnud ja seal ka palveränduritele öömaja pakkus, kuid see sai ka lõpuks otsa ja und ei tahtnud veel tulla, nii et muudkui klõpsisin ühelt kanalilt teisele ja nii ma nendele peale sattusingi. Eks uudishimu tegi ka oma töö.

Leave a Reply