Inimesed, kes ilma igasuguse põhjuseta ei meeldi

Meil on sõbrannadega oma chat, kus me igasugu teemadel jahume – päevakajalised, poliitilised, meelelahutuslikud teemad, vaidleme, kakleme, oleme ühel meelel, ja mõnikord ikka klatšime ka, jagame sotsiaalmeedia postitusi, mis meid silmi pööritama panevad ja ausalt mõnikord naerame inimeste (üldjuhul lolluste) üle ka.

Mingi päev arutasime suunamudijate üle. Meid “triggerdavad” erinevad inimesed. Või pigem ilmselt mitte inimesed, vaid nende teod ja väljaütlemised. Pole oluline, kes need inimesed on, aga meil kõigi on mingid inimesed, kes meile lihtsalt ei meeldi. Ilma põhjuseta. Ma mäletan kunagi ühe tuntud näitleja sugulane ütles, et keegi oli talle öelnud, et vot see näitleja on küll üks vastik inimene. Mu tuttav küsis, et kust sa seda võtad, kas sa oled temaga kohtunud? Inimene vastas, et ei, aga ta mängib tolles seriaalis nii vastikut osa, et ta peab mõrd olema. No vot. Nii vähe on vaja, et keegi ei meeldiks.

2 thoughts on “Inimesed, kes ilma igasuguse põhjuseta ei meeldi

  1. Väga õige,kõigile ei peagi meeldima. Aga,kui mulle keegi ei meeldi,ei lähe ma talle seda ütlema. Või ei hakka halvustama. Aga selliseid inimesi jagub kuhjaga,ei teagi miks nad nii negatiivsed on? Kas on neil oma elus midagi väga halvasti vms.põhjus.
    Aga mulle Sa väga meeldid☺️.Sinu nn.apsakad- no tõesti,naeran nii,et silmad märjad.

    • Jah, ma ka ei lähe neile ütlema, et nad mulle ei meeldi, aga kohe tunnen et nad ärritavad mind kui neid näen ning tõesti põhjust tegelikult pole.
      A mul hea meel, et mu apsakad suudavad naerma ajada, mind ennast ajavad ka😁😂

Leave a Reply