See tolmuimeja on s***!

Jagasin eile Instagramis oma pettumust ühe varstolmuimeja kohta. No ei ole rahul. Kui ta võitsin, siis tundus, et täitsa hea masin, aga mida aeg edasi, seda kehvemini ta tolmu imes. Sõbranna kirjutas, et mida ma ajan, et tema jumalast rahul ja juba kaks aastat kasutab. Et tavaline tolmuimeja ei ole mõeldudki elevant-koera järele koristamiseks. Njah, ilmselt küll, aga sellega on selline värk, et elevant-koer ei aja karva, aga too varstolmuimeja ei kippunud tavalist tolmujänestki kätte saama. Marek ostis nüüd Kärcheri tavalise tolmuimeja ja totaalne erinevus on. Kärcher tolmuimeb nii, et vaata, et tõmbab parketi ka üles. Ja ütlesingi sõbrannale, et too varstolmuimeja on s***!

Ja vaidlus algas. Sõbranna arvas, et ei ole ilus toodet maha teha, seda enam, et esiteks ei ole ma käinud garantiiremondis, et uurida, miks tolmuimeja kehvasti töötab ja teiseks, ta teab veel inimesi, kes selle tolmuimejaga rahul on. Mina jäin eriarvamusele. Julgesin öelda, et see on ju minu kogemus ja minu emotsioon, mina võin öelda, et minu arvates on kehv tolmuimeja. Ma ei ole ühegi brändiga laulatatud ja ei pea kiitma kui tõesti rahul ei ole. Ei pea ka poliitkorrektselt end väljendama.

Leave a Reply