Lugu sellest, kuidas ma lõunapausi ajal Dexterit päästsin jääkülmast merest

Kuna tegu on tasulise artikliga ja inimesed ei näe rohkem kui esimest lõiku, siis ütlen kohe ära, et pilti tegi Ida. Kui Dexter vette kukkus, sattus Ida paanikasse ja ma leidsin talle niimoodi tegevuse. Ise olin juba suuremale jäätükile roomanud, palusin jumalat, et kõik mu teadmised peavad paika ning päästsin jääkülmast veest Dexterit. Seega ei olnud nii, et ma lasin koeral seal jääsupi sees hulpida, ise samal ajal Insta pilte tehes. Veider fakt minu kohta, aga nö kriisiolukorras suudan ma täiesti kaine mõistuse säilitada, ma ei lähe paanikasse ja ma hakkan mõtlema, mida teha. Absoluutselt mitteminulik, sest loogika ei ole muidu mu parim sõber.

Et kõik ausalt ära rääkida pean ma alustama sellest, et mul oli täna kodukontor ja Ida oli ka kodus. Ma ei tea, miks see nii on, aga iga kord kui mul on videokoosolekud, läheb Ida+ Dexter kooslus hulluks. Muidu ei saa Idat telefonist kätte, aga just siis kui ma ütlen, et palun ära sega, ma pean tööd tegema, on tal igav ja telefonis ei tööta ükski mäng. Lisaks peab Dexter hakkama kassi taga ajama. Ühesõnaga eemaldusin teisele korrusele koosolekule ja all oleks nagu “Tommy ja Jerry” live käinud. Tommy osas Dexter, Jerry osas Elli ja Ida oli ka seal kusagil. Õnneks kestis koosolek vaid tund ja mõtlesin lõunapausi ajal minna 50% “hullukestega” mere äärde jalutama, et nad maha jahutada. Saab ülejäänud päeva ehk rahulikult tööd teha. Etteruttavalt saan öelda, et sain küll. Dexter magas. Ida vaatas multikat.

Leave a Reply