Mis asi see nüüd siis oli?//What the hell was that all about???

Ma ei tea, mis paganama kuuseis see täna oli, et reaalselt kõik kiskus viltu. Hommikul kui hakkasin linna minema ei läinud auto käima. Mareki versioon oli, et autos oli vähe kütust ja seepärast auto ei käivitunudki (mulle see versioon sobib, sest no allloooo alles kaks nädalat tagasi sain ma oma nunnu kätte). Kodukontorisse ei saanud ka jääda, sest mul oli üks kohtumine. Hakkasin uurima taxify´sid – lähim oli 60 min kaugusel. Kuna ma tean, et mingi kell läheb siit kusagilt ka buss Keilasse, hakkasin ma seda uurima. Olin kümme minutit hiljaks jäänud. Järgmine variant linna saada oli kusagil lõuna ajal. Liiga hilja. Andsin tegelikult juba alla ja kerisin end uuesti diivanile, kuid mingi ime läbi oli just üks taxify juht ärganud ja sain linna.

Olles juba lootusetult hiljaks jäänud, mõtlesingi et lasen end bussipeatusesse viia, et saan kiiremini. Bussipeatuses istusin ma loomulikult vale bussi peale ja sõitsin ma ei tea kuhu. Jäin veel rohkem hiljaks. No nii tund aega, aga pole hullu, kõik said aru, Naersid.

Õhtul selgus, et Marek peab kauem olema tööl ja ma pean kuidagi Idale järgi saama. Sõitsin bussiga Pääskülla, et oleks soodsam ja…avastasin, et mitte ühtegi taxify´d ei olnud vaba. Võtsin sularaha, istusin rongile ja sõitsin Keilasse, lootuses, et Keila taksojuht viitsib ja saab minuga punktist A pubkti B punkti C liikuda. Sai. Pidin teda lihtsalt ootama 15 minutit. Pole probleemi. Istusin, sõin šokolaadi ja korraga piuksus telefon “your driver has arrived”. Dafaq? Kuidas? Ma ei tellinud taxify´d! Pikk jutt kokku võtta, siis mu telefon hakkas reaalselt segast peksma. Tellis taxify, helistas Marekile, kustutas mu Taxify kaardi andmed…

Kuna Taxify oli juba tellitud, pidin Keila taksole ütlema, et sry, mu näpud suutsid teise takso tellida (kusjuures valesse kohta ka, aga õnneks siiski Keilasse), hakkasin siis kaardi andmeid uuesti sisestama ja….

Avastasin et kaarti ei ole enam. Raha välja võttes olin ma oma pangakaardi automaati unustanud.* Dafaq korda kaks!!! No vähemalt oli mul sularaha, mille eest taksojuhile maksta ja ma ei unustanud Idat lasteaeda. Mis mind lisaks kõigele vihale ajas oli see, et kuna mu märtsikuu arved ei ole ikka laekunud (=arved, võlad, laenud ja muu p…sk on maksmata) pidin ma oma raha taksole kulutama. Ja vähe sellest. Taksot oodates ostisn poest ühe väikese veini (ei ma ei hakanud seda raudteejaamas jooma) ja see oli täielikult joodamatu. Täiesti kohutav kohutav kohutav peet. Jäi joomata. Ei suutnud. Ju ei olnud piisavalt s…t päev. **

Aga mitte kõik ei olnud s..tt. Vabariigi aastapäeval käis meil armas Ulvi Pere ja Kodu psühholoogia eri jaoks pildistamas, nüüd saatis Ulvi mõned pildid meenutuseks. See oli nii armas temast, ma ei osanud oodatagi. Ja täpselt õigel päeval.

Aga Pere ja Kodu erinumbrist võite muuhulgas lugeda, miks ma olen kuri ema.

_UCA6037_UCA6068_UCA6034.JPG

*Õnneks oli keegi hea inimene kaardi Circle K-sse viinud ja Marek sai selle kätte.

** Tegelikult on muidugi kordi kehvemaid päevi olnud ja tööalaselt on viimane periood olnud nii äge, et mul on täiega mott laes ning ma tean, et juba maikuu tuleb hoopis teistsugune, aga ikkagi. Tänane päev ei olnud meelakkumine. Samas ma ei saa üldse öelda, et ma halaks, pigem on kogu see postitus selline “no hallo, seda saab vaid minuga juhtuda”. Onju?

Fotod: Vahur Pormeister.

//

I am not sure if it was in the stars today, but basically everything went wrong. In the morning, when I was ready to go to the city, my car didn’t start. Marek said there was probably not enough fuel and that was the reason (I am okay with that version, because I only got her back two weeks ago). I wasn’t able to work at home office either as there was an appointment to attend. I started to look for a taxify – the nearest was 60km away. As I knew that there should be a bus going from here to Keila at some point, I started to look up that. I was only 10 minutes late. The next option to get to the city was at lunch time, which was too late. I actually gave up and settled on my couch, but through some miracle, one of the taxify drivers had just woken up and I got the ride to the city.

As I was hopelessly late already, I thought to get the ride only to a bus stop instead … might be quicker way. Of course I sat on the wrong bus and drove god knows where. And I was even more late. Well an hour or so, but it turned out not that bad after all, as everybody understood. And laughed.

In the evening Marek had to work late and somehow I had to go and pick up Ida. I took the bus to Pääsküla to save some money … and discovered there was no taxify available. Just in case, I withdrew some cash, sat on a train and drove to Keila hoping my Keila driver will be okay to take me from A to B to C. He was. I just had to wait for him for 15 minutes. No problem. I was sitting and eating my chocolate when suddenly my phone was tweeting “your driver has arrived.” Whaaat? How? I didn’t order taxify. Long story short, my phone just went nuts. Ordered taxify, called Marek, erased my card information in taxify.

As taxify was already ordered, I had to tell my Keila driver sorry, but my phone somehow ordered me another taxi (to a wrong place may add, luckily still in Keila), I started to enter my card details again and …

I discovered my card was gone. I had forgotten it into the withdrawal machine. * Whaaat times two!!! At least I had some cash on me to pay the taxi driver and I didn’t forget Ida into the nursery. What irritated me the most was that, because not all invoices from March are paid to me yet (= bills, debts, loans and etc. is not paid), I had to use my personal money to pay for the taxy. And not even that is enough. While waiting for the taxy, I bought a small wine (no I didn’t start to drink it in the railway station) and it wasn’t drinkable. A totally sweet crap. I didn’t drink it. I couldn’t. I guess the day wasn’t as bad after all. **

But not everything was bad. In February, we had Ulvi coming and taking pictures of us for Pere ja Kodu phycology edition and she sent over some photos to us. That was very sweet of her, I wasn’t expecting this at all. Just at the right day.

By the way, on that special edition you can read, why I am so evil mum.

* Luckily, a kind person had taken my card to Circle K and Marek picked it up.

** Of course I have had far more worse days than today and on the professional level, it has been very interesting few months. My motivation is high and I know that, May will be totally different. Today wasn’t an easy day, but I can’t say that I am wailing, this post is more like “c’mon this can ONLY happen to me.” Right?

Photos: Vahur Pormeister.

 

3 thoughts on “Mis asi see nüüd siis oli?//What the hell was that all about???

  1. Õnneks on reede ja nädalavahetus tulemas … äkki saad natuke puhkust oma äpardustest 😀 Sest noh, äkki äpardustel on ka nädalavahetus …

  2. Sul vedas, olen kaks nädalat ilma pangakaartita 🙂 algul kaotas teine pool selle ära ja siis saadeti pangast vale nimega kaart, mille pidin hävitama… Ja nüüd ootan…et saaksin iseseisvaks jälle.

  3. Pingback: TFW//Alexanderling – estonianwithabackpack

Leave a Reply