Random

Me olime täna Idaga kodused. Kuna talv sai ametlikult läbi, väljas paistis päike ning mulle on vaja ABCDEFGHIJ vitamiine, kolistasime me hommikupooliku mööda metsa ringi. Ida sõitis rattaga, mina vantsisin kõrval. Rattahooaeg on avatud. Niivõrd kuivõrd. Oleks mul ka ratas, oleks kuidagi ägedam. Idal on kolm ratast erinevas suuruses, tema kõrval oleme me Marekiga nagu kaks vaeslast. Aga see selleks.

Ma ei ole kunagi olnud mingi eriline maalaps, kuid mida vanemaks ma saan, seda rohkem hindan ma seda vaikust ja rahu, omaette olemine. Ja ilu. Meil on paljud sõbrad fotograafiahuvilised, kes on Ussipesas lihtsalt pildistamas käinud. Mina seda ilu pildile püüda ei oska, kuid ma oskan seda näha oma silmaga. Jube ilus on. Ausalt.

Enam ei kujuta ettegi, et võiks linnas elada. Eriti kevadel.  Ja suvel.

IMG_9374.JPGIMG_9400.JPGIMG_9395.JPGIMG_9392IMG_9398.JPGIMG_9404.JPG

We skipped work and kindergarten yesterday and spent half of our day outside. The winter is officially over and the bicycle season has arrived. More or less. Ida has three bicycles and me and Marek have none. Such a shame. We need to get bicycles! Never thought I can start liking something like that, but when in Norway 10km rides on Sundays were a normal part of our day. 

We walked in the forest and even though I do not know how to capture the beauty of the place on photos, I can capture with my eyes. It is a wonderful feeling to live in the countryside, could never think of living in the city again. I used to say that I will never move to the countryside and my only dream was to have an apartment in the old town. Well. never say never I guess. Here we are. In the middle of the forest. And loving it.

 

4 thoughts on “Random

    • See oli päris naljakas. Tšikk katsetas ühte ja teistpidi, et jääd katki saada, lõpuks sõitis rattaga, jäi vaatama kohkunult kui jää praksuma hakkas, vajus lompi, ehmus sekundiks ja võttis järgmise lombi ette:)

Leave a Reply