…Vallatust ruum on täis ja villaste sokkide lõhna.

Suusabaasis ei ole tantsupidu ja ruum ei ole täis noorte kehade vallatust, aga villaste sokkide lõhna küll. Ilma villaste sokkideta ei elaks me seda külma siin lihtsalt üle. Saate aru, me kütsime eile ahju kuumaks, nii et ta esimest korda üle pika aja oli kuum, passisime veel poole ööni üleval, et siiber saaks kinni pandud ja me poleks õhku kütnud, aga hommikuks oli maja ikka nagu hundilaut. Hea et põrand härmas ei olnud! Mis kuradi soss-sepp see selle ahju ehitas. Kuna õhksoojuspumba remont läheb ilmselt maksma päris palju, siis ilmselt peame me otsima uue. Ma ei tea, kas ja kuidas kindlustus remonti või uue soetamist katab?

Seni aga kanname villaseid sokke. Mulle tuleb külm kasuks. Teatavasti pidid asjad ju külmas paremini säilima. Nagu näete on meil ka trepp jäätunud, juba nädal aega ja ära sulatada ei tohi.

img_6680img_6691img_6701img_6711img_6703

Kampsuni soetasin Humanast kahe euroga, teksad Zarast allahindlusega. Sokkide eest kannab vanama hoolt.

Damn it is cold in the house. I actually love winter, snow and cold weather, BUT only when it is warm in the house. We were so lucky that our warm air heating system broke down just before these winter days and something has also happened to the oven, it doesn´t stay warm and every morning when we wake up the house is ….well cold:) As you see from the photos, also our staircase has frozen. It has been frozen for a week now. Living in a true Elsa castle right now.

Let´s hope it will get warmer soon. Until then we wear woolen socks. Thank God grandma likes to knit:)

img_6681

4 thoughts on “…Vallatust ruum on täis ja villaste sokkide lõhna.

  1. Mul on korteris 21,5 kraadi ja tundub ka jahe 😀 hea elu teil seal. Loodan, et ahi päris jamasti tehtud pole, muidu on väljaminek ikka väga suur, kui uut vaja. Mul mees on pottsepp ja ta igasugust pulli näinud, mis sosssepad teinud 😀 halvemal juhul on need tuleohtlikud ka. Loodan, et saate kiiresti oma soojaprobleemid lahendatud 🙂

    • Me peame eksperdi ahju vaatama kutsuma, eks siis saab teada, kui hull on:D Noh õnneks meil on üks päris tugev soojapuhur, et päris jääs ikka ei ole, aga kurb on mõelda elektriarve peale kui majas ahi olemas

Leave a Reply