Crazy catlady

Te oleksite pidanud nägema Mareki nägu kui ma ütlesin talle, et ta peab mulle kasside jaoks maja ehitama, et siis ma saan rohkem kassidega tegeleda. See nägu oli selline, et ma ei olnud kindel, kas ta mõtles, kas lihtsam on lahutada või mind hullumajja saata.

Aga no vaadake ise seda kassi. Ülo. TÄPSELT Maxi peegelpilt ja tõstku käsi, kes pole nõus, et kaks Maxi on palju parem kui üks. Max on megatuus paks kass.

2 thoughts on “Crazy catlady

  1. Jaa, kui ma alaliselt Pärnus oma majas elaksin, oleks meil seal ka kassiuputus, või noh, enne, kui lapsed või keegi jaole saaks ja hakkaks neid otsast vaikselt teistesse kodudesse toimetama. Kunagi sai paari oluliselt noorema sõbrannaga kokku lepitud, et kui vanadusest seniilne olen ja endale enam aru ei anna, palju kasse ma normaalselt ära suudan majandada, võib hakata neid minu eest salaja minema tassima, kui neid saab 19. Miks just see arv, ei mäleta enam. Kahega algav hulk kasse tundus vast liiga hirmuäratav. Aga tõsisemalt lainelt – väga tore, et sa sellega mässad. Ja Ülo on nii äge nimi kassile. Teil seal ju ruumi on, väikese majakese kiisumiisudele võiks Marek ju ikka ehitada :-).

Leave a Reply