Kas te Samovarimajas olete käinud?

Mina olen. Mitu korda. Ja lähen uuesti kindlasti.

Viimane kord tundsin ma end nii priviligeerituna, sest saime maja külastada väljaspool avamisaegu, ma tõesti hindasin nii väga seda, et Herling võttis kõikide oma tegemiste ja tiheda päeva juures veel aja meiega turistitada. Ma ei tea, kuidas ta seda kõike jõuab, aga mul on hea meel, et ta jõudis/jõuab.

3 thoughts on “Kas te Samovarimajas olete käinud?

  1. Sa oled selle kandi spetsialist. Ma tahaks oma Belgia mehega minna üheks päevaks (pikk sõit, Pärnust alustame, aga ma tahan kodus ööbida). Mida soovitaksid? Tahaks niisama seal külateel hänida, vaada, mid ainimesed oma majade ees pakuvad, Voronja galerii, nüüd paistab ka, et Samovarimaja oleks must. MIda veel. Ütleme kokku nii 5 tundi kohapeal.

    • Selle kandi spets:) olen meelitatud! Aga jaa, Samovarimaja ja Voronja on kindlasti “must”, samuti meeldib mulle endale väga Peipsimaa külastuskeskus. Ja ongi viis tundi läinud. Kuigi soovitada ja nautida on veel ja rohkem. Soovitaksin ka Lendavas Laevas süüa (mitte et ma ise oleks jõudnud), aga olen saanud nende galeriis käia ja nende veini juua ning julgen soovitada ka ilma ise proovimata. Pealegi “laev” ise on juba vaatamisväärsus

Leave a Reply