Tankijate battle

Merje kirjutas hiljuti postituse sellest, kuidas ta ei suuda kannatada inimesi, kes tanklasse burksi ostma minnes ei pargi oma autot peale tankimist teistel jalust ära. Ma ei saaks temaga kuidagi rohkem nõus olla, sest see ajab mind täiega hulluks.

Alles eile olin ma sunnitud tankima (jumal teab, ma vihkan tankimist ja sõidan nii palju kui võimalik kasvõi kütuseaurude peal edasi, aga aegajalt tuleb kahjuks igat autot siiski tankida). Vedasin end siis vastumeelselt ühte tanklasse, ühe auto taha, kes oli just ära tankinud, sest ka minu paak asus sellel pool ja lihtsalt tiksusin ta taga, sest kutt ei suvatsenudki edasi sõita. Nagu jaa, see paar minutit ei ole mingi eluoluline võit, aga mu meelest on elementaarne viisakus, et kui sa tangid automaattanklas auto ära, siis sa ei jää sinna passima kui sa näed, et teised ka ootavad. Punkt. Sõida kaks meetrit edasi ja aruta siis naise/mehega, mida õhtuks poest süüa osta või pane Waze´i sihtkoha aadress või värvi huuli, kammi juukseid. Kas te ei mõtle nii?

Leave a Reply