Ma olen vaimustuses

 

Ega mul ei olegi midagi väga öelda peale selle, et olen uutest lõhnaküünaldest vaimustuses. Ma olen üldse (lõhna)küünalde järgi hull ja see on ka üks põhjus, miks mulle sügisene pime aeg meeldib. Ma saan küünlaid põletada! Plussiks on see kui need maja imelise lõhnaga täidavad.

Paar päeva tagasi lugesin ma, et üks blogija on oma küünlad valmis meisterdanud. Läksin ta e-poodi ja kuigi ma pean tunnistama, et hind hirmutas mind, tegin ma emotsiooni ajel siiski tellimuse. Panin ostukorvi creme brulee, mille lõhnas ma ei kahelnudki, ja natuke skeptiliselt lisasin korvi ka sweet and sour lime küünla. Õhtul ostsin selverist 5,99 eest vanilje lõhnaküünla ja vandusin natuke oma emotsiooniostu. Täna sain ma Costany küünlad kätte. Need on tavalise küünlaga nagu öö ja päev. Ma ei liialda, mul ei ole põhjust valetada, aga Costany küünlad põlesid nii ilusa leegiga ja täitsid maja koheselt imelise lõhnaga. Ja kui ma ütlen imelisega, siis ma mõtlen IMELISEGA. Laimilõhnaline küünal, millesse ma suhtusin skeptiliselt, üllatas mind äärniselt positiivselt. Brüleelõhnaline oli minu jaoks kindla peale minek – mulle meeldivad küünlalõhnades sellised magusamad lõhnad ja polnud kahtlustki, et ka see mulle meeldib.

Igatahes olen ma täiesti vaimustuses ja ei kurda, et natuke liiga palju raha küünalde peale raiskasin. Pealegi, ma ostlen nii vähe, ausalt, ning mulle meeldib kui saan anda oma tillukese killukese panuse kellegi väikeettevõtluse toetuseks. PS: Kui ma ei eksi, siis käib ta blogilehel veel giveaway;) 

DSC00602DSC00590DSC00603DSC00614

3 thoughts on “Ma olen vaimustuses

  1. Huvitaval kombel, siinset postitust lugemata, kõnetasid mind ka just need kaks lõhnaküünalt, mille juba äragi tellisin 😀 Ootan oma pakikest nüüd veel eriti 😀

  2. Pingback: Küünlad. Palju raatsite raha välja käia?  – estonianwithabackpack

Leave a Reply