Kas te olete viimasel ajal hindasid näinud?

Ma olen pea terve oma elu käinud poes ja tegelikult ka väljas söömas nii, et pole süvenenud, mis midagi maksab. Või no hea küll, päris nii ei ole, et tellin kogemata vaagna austreid ja šampanjat ning pärast saan südamerabanduse, aga ausalt poes juustu või singi kilohinda ei ole ma pea kunagi vaadanud. Mida suurem silt, et soodus või ilusam pakend, seda kindlam on olnud, et minu ostukorvi läheb.

Viimasel ajal ma muidugi saan pea iga kord rabanduse kui toidupoes käin. Mul on mõnikord tunne, et hinnad on mingis teises valuutas. Jaapani jeenides või ma ei tea, milles veel. Hahh, loodan, et nüüd päris pange ei pannud, sest tegelikult ma ei tea, mis Jaapani jeeni kurss on, aga igatahes hinnad tunduvad ulmelised. Jäängi kohati mõtlema, et oot on ikka eurodes või?

7 thoughts on “Kas te olete viimasel ajal hindasid näinud?

  1. Esimene hinnatõus oli veel kuidagi,aga nüüd augustis vaatan samad tooted,aga 4- 5 euri otsas!!!! Kohutav lihtsalt.
    Väljas söön väga harva,enamasti siis,kui Tartus käin.
    Toidulisandid/ vitamiinid – neid mida mina pean oma lapsele igapäevaselt suurtes kogustes manustama,veel ulme tõusu lisandunud ei ole. Küll aga on tarnega suured probleemid. Nt.juuni keskel tellisime ühte lisandit ja täna lõpuks saime kätte.

  2. Ma avastasin eile, et kilone pakk kohviube maksab peaaegu 20 eurtsi. Kui juuli lõpus Brüsselist lahkusin, maksis seal alla 10. Ja vähemalt Pärnu linnas ei suutnud ma eile leida väiksemat kui kilost kohvioapakki (ok, ma käisin ainult kahes poes). Homme tagasi odavasse europealinna.

  3. Kuna elan suurema osa ajast Inglismaal, siis 10 euroga kaks pakki suitsu saada on odav, siinmail maksad ühe paki eest rohkem 😀 kuigi eks ka siin on hinnatõus olnud korralik. Aga toidupoehinnad panid ka minu augustis imestama. Ostad mõned nipet-näpet asjad ja 20 eurot läinud. Ma näiteks jätsin Hellmansi majoneesi ostmata, sest suur purk maksis 7 eurot 😀 Aga minu jaoks oli väljassöömine isegi talutav võrreldes toidupoodide hindadega.

  4. Mu viimane toidupoe-hinnašokk oli, kui avastasin eelmisel nädalal, et SOODUShinnaga võikilo on 9.50 (alles mõni aeg tagasi oli kuskil 7 kanti, ma just liiga sageli võid ei osta ka). Just piimatoodete hinnatõus jääb kuidagi eriti silma: piim, juustud, jäätis … kõik on ikka mõnuga kallimaks läinud. Ja teine asi, et õhtuti kodupoes on absoluutselt KÕIK soodushinnaga toodete letid tühjad, ükskõik, mis siis ka parasjagu soodukaga poleks. Varasemast päris sellist asja ei mäleta.

Leave a Reply