Mehe kodu on maailm, naise maailm on kodu

Ei ole minagi pime ja hommikul suht esimese asjana jäi mullegi silma see kurikuulus Arco Vara slogan – “mehe kodu on maailm, naise maailm on kodu”. Esimese hooga mõtlesin ma, et see on nali, photoshop, sest ma ei kujuta hästi ette, et aastal 2022 keegi tuleks selle peale, et vot see vana ütlus on täpselt see, millega me oma kinnisvara müüki tõstame. Eriti võttes arvesse kui palju on paduhingelisi feministe, kes selliste lausete peale hekseldaks igaühe tükkideks, lisaks veel võttes arvesse kui poliitkorrektne peab aastal 2022 olema, et keegi ei solvuks. Kõik need keelatud neegrikuningad, sooneutraalsus ja nii edasi. Et pani ikka imestama küll, et üks ettevõte otsustas naised aastasse 1950 tagasi saata.

Ma ei eksinud. Reklaamlause (mis nagu ma õhtuks aru sain oli ühe kinnisvaramaakleri omalooming, mitte AV uus turundussuund) sai kümme korda kuulsamaks nagu Pantalone. Selles mõttes saab seda ikka korralikuks reklaamiämbriks nimetada, aga kogu selle möllu keskel hakkasin ma mõtlema, et miks naised seda nii isiklikult kippusid võtma. Kas selles ei ole mitte tõetera sees?

Leave a Reply