Kutsun teid teatrisse!

Nagu te ilmselt teate, siis Ida käib juba mõnda aega Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Koolis. Selles, et kool on tore, pole kahtlustki. Selles, et seal on lastel lõbus, pole kahtlustki. Selles, et ma olen nõus need koolipäevad autojuhti mängima (ikka virisedes), pole kahtlustki. See sõidutamine on seda väärt. Ma olen selles koolis päris paljusid etendusi vaatamas käinud ja mitte sellepärast, et Ida seal osaleb, Ida on osalenud vaid kahes tükis, vaid sellepärast, et need etendused on tõesti vahvad. Igas vanuses vaatajale. Ja nüüd ma kutsun teid ka teatrisse.

Kõigepealt “Printsess Okasroosike” Lindakivis. Kui kõik hästi läheb (üksi lend ei hiline, ptui ptui ptui), siis me jõuame ise ka 13.05 kl 19.00 seda vaatama.

Järgmiseks kutsun teid Glehni teatrisse Ida rühma etendust vaatama. “Läbitantsitud tallad” 20.mail kell 11.00 ja kell 13.00 ja kell 19.00. Mulle loeti rangelt sõnad peale, et mina ei tohi esimesi etendusi tulla vaatama, et muidu pole mul huvitav enam õhtust etendust vaadata.

Ja viimasena kutsun teid vaatama “Kolme Musketäri”  Salme Kultuurikeskusesse 8. ja 9. juunil kell 12.00 ja 19.00 mõlemal päeval – kokku 4 etendust. Seda olen ma juba näinud ja soovitan soojalt. Minu “arvustust” saate lugeda siit.

Etendusi on tasuta vaatama oodatud ka Ukraina publik. Muidugi on tükid eesti keeles, kuid kõikides etendustes on nii palju toredat muusikat ja tantsu, et toreda elamuse võivad etendused pakkuda ka nii kui keelest aru ei saa.

Leave a Reply