Armastuslugu. Öine jalutuskäik

Kallis päevik, polegi ammu siia midagi kirjutanud.

5 thoughts on “Armastuslugu. Öine jalutuskäik

  1. Olles elanud koos samasuguse mehega. Suvepäeval kadus tema sõpradega kuhugile maale. Sõitsin sinna järgi, sest mis mõttes, pidime ju koos olema nädalavahetuse. Õhtu lõppes ühes Koidu tänava majas, kus ma siis olin ainus naine, kes polnud seal #tööl#. Lõpuks ta sõber pakkus :” kas vahetame partnereid?! “ Ettevõtlja ja ontlik pereisa. Kogu seltskonna lõbustamise eest maksti loomulikult ettevõtte kaardiga. Järgmine hommik üks sõber kahetses: “aga ma ju andsin talle ainult …uhu. “ Nad ei olnud kained. Terve kommi kott oli kaasas.

    Ausalt, minul on siiani piinlik, neil ilmselt mitte. Kas nad üldse mäletavad? Arvan, et elu oligi selline,
    2000.ndate alguses…

  2. Pingback: Panen jah kaante vahele! | Eveliisi eluviis

Leave a Reply