Site icon Eveliisi eluviis

Higimatt

Advertisements

Ütlen kohe alguses ära, et mul ei ole mitte midagi Jane vastu, mulle meeldib ta tegelikult – tragi ja tubli naine. Lihtsalt kirjutan selle kohe alguses ära, sest kuidagi kipub juhtuma, et mõnikord loevad inimesed üle ridada ja vupsti, oledki kiusaja valmis. Ei, ei, mul ei ole plaanis kiusata, aga kuna ma tema kontosid jälgin, siis kohati ma mõtlen küll, et never ei tahaks olla suunamudija kui selleks peab postitama pilte kilekottidest oma higiga. Ehk siis ma tahan rääkida sellest higistamismatist, mida Jane promob. Mu meelest on see kõige õõvastavam toode maailmas. Lisaks ei usu ma selle toimesse. Täpselt sama nagu kuppudega. No ei usu mina nende tulemusse, paar korda olen proovinud ka ise, üldse ei meeldinud, aga noh toode ei tekitanud minus õõvastust, lihtsalt tundub selline toode, millesse ma ei usu.

Higistamismatt aga on toode, millesse ma ei usu + see on reaalselt mu jaoks rõve. Ma ei kujutaks ette, et vaatan õhtul telekat, keeran end mingi teki sisse ja siis laman seal oma higis. Nagu storyd on näidanud, siis seda higi ikka koguneb kotitäis. Ärge saage valesti aru, higistamise vastu ei ole mul midagi, ses mõttes, et trenni tehes ja saunas on see täiesti normaalne, aga see ei kogune kuhugi ja seda ei pea pärast ära valama. Vot see osa, et kogun oma higi kokku ja valan selle pärast ära, on mu jaoks rõve. Natuke tuleb Trollide multikas ka meelde, kus Haru seletab Poppyle kauaks tal maa all elamiseks toidu- ja joogivarusid on, ja kui kauaks rohkem kui ta on nõus oma pudelitesse villitud higi jooma. Ja ta on! Ses mõttes võib olla tasuks ka see kotikene higi purgi valada ja keldrisse panna, mine tea, millal joogivaru vaja on.

Ja see kaalulangus. Selleks, et langetada 600 grammi ei pea ostma endale viissada eurot maksvat matti. Mul on teile kaks tasuta nippi. Üks – kaalu end õhtul ja siis järgmisel hommikul. Luban, et kaalulangus on vähemalt 500 grammi. Kuni kilo saab kaalus kaotada kui õhtul kaaluda end riietega ja hommikul ilma. Teine – minge sauna. Uskuge mind, kaalulangus on sama nagu selle matiga, lihtsalt see on nauditavam ja seltskondlikum tegevus. Kui seltskond ei meeldi, siis sauna saab muidugi ka üksinda nautida. Mõnus teraapiline ja lõõgastav. Lisaks ei pea oma higi täis kilekotis istuma.  Ja no kui IGA matitamine vähendab kaalu kasvõi 600 grammi, siis peaksid selle kasutajad juba kuu ajaga piitspeenikesed olema. «Aga ma olengi juba kaks kilo kaotanud!» kirjutab keegi. Mu kaal kõigub 1-2 kilo nii kui nii, ma usun, et ka teistel. See hetkeline kaalulangus ei ole mingi püsiv tulemus. Ja kui on, siis mina ei usu, et tänu imematile, vaid sellele, et inimene liigub rohkem ja vaatab, mida suhu pistab.

Lööge või maha, aga mina sellistesse toodetesse ei usu. Ja tänan jumalat, et ei pea raha teenimiseks oma higis lamama.

Exit mobile version