Algusest peale

Postitus sisaldab koostöölinki

Tunnistan ausalt, ma olen väsinud ja tõesti on terve see nädal olnud selline käega löömise tunne, sest no miks peab kõik nii raskelt tulema. Ma ei taha olla see tammsaarelik eestlane, kes kiitleb sellega kui palju ta tööd teeb, sest siis tuleb armastus. Mul on armastus olemas, tööd tegelikult ka ei karda (lihtsalt ei viitsi liiga palju teha teist), aga tahaks, et mõni asi lihtsalt sujuks. Tahaks soiguda ja halada ja vinguda ja kaevata. Siis aga saab selgeks, et mis see annab. Parastajatele kahjurõõmu ja kaotajaks jääme ikka meie. Ei, sellega ei ole ma nõus. Ja nii alustasime me uuesti algusest.

Kelle jaoks koerakuut, kelle jaoks puukuur, aga mulle tundub, et vaikselt hakkab uuesti looma. Tõsi, minu jaoks on siit veel natukene nö hinge puudu, aga ma pean ka endale tunnistama, et me ei olnud jõudnud asjadega veel poole pealegi kui tuli uuesti alustada ja kõik eesootavad tööd jäid seepärast ootele. Töö kõrvalt ei jõua kõike kohe. Tahaks vahepeal puhata ja mängida ka.

Õhtul kui ma olin vedanud homsete külaliste jaoks hytta´sse viimased alles jäänud Napsie padjad ja tekid ning samal ajal kui Marek veel muru niitis, jäin raamatut lugema ja päikeseloojangut vaatama, siis tekkis samas selline soe tunne sisse. Nimetage seda hygge´ks või tänutundeks. Ma olin tänulik nendele, kes heade sõnadega toetasid, ma olin tänulik emmele, kes küüris ja kraamis ning sundis mind poodi minema, tänu temale saame me nädalavahetusel külalised vastu võtta, ja ma olin tänulik Napsiele. Peale õnnetust kirjutasin ma neile ja küsisin, et kas saaksin supersoodukat, sest absoluutselt mitte midagi ei ole alles. Minu rõõm oli piiritu kui sain päev hiljem vastuseks, et saan kõik uued asjad kingituseks. Öelge, mis tahate, aga kokkulöödud kahju oli ca 1100 eurot ja selline kingitus Napsie poolt nagu päriselt selline kingitus, mis natukene pisara silma tõi. Klišee? On. Aga täpselt nii see tollel hetkel oli.

Häid uudiseid ka. Te olete mult küsinud, kas mul sooduskoodi on pakkuda. Ei ole, AGA hetkel on KÕIK Napsie tooted -30% soodsamad. Eks neid pakkumisi on ikka aegajalt, aga seda, et kõik asjad on nii suures allahindluses ei juhtu iga päev. Kui mitte öelda, et seda juhtub harva. Musta reede ajal ilmselt, kuid sinnagi on veel pikalt aega, nii et ma soovitan hetkel küll pakkumisest kinni haarata. Minu ostusoovitus oleks kattemadrats. Mul oli nädalavahetuseks külalisi vastu võttes kerge hirm, et äkki ei jõua kõik asjad kohale reedeks, aga ma teadsin, et mul on olemas vähemalt kattemadrats ja nii saavad külalised mugavalt magada ka lahtikäival diivanil.

Lisaks on kattemadrats nö paar korda päeva päästnud kui külalisi on rohkem ööbima jäänud. Täitsa vabalt saab sellel öö-paar magada. Muul ajal on see meie enda voodis või siis saab selle mugavalt rulli keerata.

Ja “Loodus” voodipesu. See on lihtsalt nii ilus. Tekke-patju ma kiitma ei hakka. Te teate isegi, et olen nende fänn juba aastaid ning arvamus pole muutunud. Pole niisama promo või nii öelda kinnimakstud reklaam, neid kiidavad ka kõik, kes meil ööbinud on.

4 thoughts on “Algusest peale

    • Ma olen tõesti ääretult tänulik. Üks asi on siin ja seal saata üks padi voi tekk, aga kõik vajalik korraga, see oli mu jaoks suuuuur üllatus ja superkingitus🙏

  1. Meil kahjuks Napsiega nii hästi ei läinud.
    Kõigepealt tellisime endale laia madratsi ja no nagu reklaamitud: ideaalne pehmus/kõvadust ja tõesti seljale ülimõnus.
    Kuna kogemus oli suurepärane, siis otsustasime lastele ka Napsied tellida.
    Jõudsid kohale kaks mõõtudelt identset madratsit, kuid üks kõvem ja teine pehmem. Mõtlesime, et noh ju siis väike erinevus on okei.
    Aga siis hakkas üks laps virisema, et tal on kole kõva magada, esialgu arvasin, et lapsel niisama harjumatu, aga proovisin siis üks öö ise seal magada ja no pool ööd pidasin vastu, enne kui ribid valutama hakkasid ja teise voodisse kolisin, sest voodi oli kõva nagu telliskivi.
    Saatsime selle kõva madratsi tagasi, aga asemele tuli täpselt sama kõva.
    Nüüd on nii, et kaks madratsit kolmest on väga mõnusad ja ühele peame kattemadratsi juurde ostma. Kahjuks seda ei julge enam Napsiest tellida, nähes, et kvaliteet nii kõikuv ja vahetusprotsess oli pigem keeruline ja aega nõudev.

    • Seda on küll kahju kuulda, et sul nii kehvasti läks:( Ma tõesti ise ei ole selist erinevust kuulnud, erinevaid arvamusi küll, võib olla ongi siis kvaliteet erinev, ei oska ka kommenteerida.
      Meil on kõik neli olnud täpselt ühesugused.
      Vabandan omalt poolt, üldse ei taha et keegi peaks pettuma minu reklaami järgi, ja tõesti seisan ka oma sõnade taga 100%

Leave a Reply