Minu uued lemmikud

Mind ei saa pidada suureks meikijaks, ses mõttes, et igapäevaselt ma end meikida ei viitsi rohkem kui et njatuke pjuudrit-njäokreemi. Minu lemmik on viimased 4-5 aastat olnud Shisheido BB-kreem, lisaks on mul aastaid kosmeetikakotis olnud üks kindel Diori põsepuna, YSL huulepulk (need kaks toodet on mul tõesti olnud lemmikud umbes 20 aastat) ja nüüd ka üks Make-Up store´i päikesepuuder. Paar kuud tagasi tundsin ma, et võiks ka popp olla ja endale elu esimese mineraalpuudri soetada. Läksin I.L.U poodi ja palusin soovitada midagi. Valituks osutus Sampure mineraalpuuder. Kuna ma ise olen keskmine maanaine, kes väga ilublogijaks ei pretendeeri, siis ma ise võin öelda vaid, et “mine pekki kui hea toode!”, aga asjatundlikumate inimeste arvamust võite lugeda näiteks siit, imearmsa Kristaljaana blogist.

MG_4912-700x1050

Foto: Marimell.eu

 Seda te teate ju ka, et ma olen andunud Turblissi toodete fänn ja kui ma midagi endale sobivat leian, siis ega väga nendest enam lahti ei ütle. Nii on Turbliss ikka minu vannitoas ja kosmeetikakotis esindatud. Turbamaski jalgadele olete juba proovinud? Kui olete, siis teate, miks ma sellest vaimustuses olen. Kui ei ole proovinud, siis proovige. See värskendab lihtsalt nii mõnusalt! Jalakrampide ja väsinud jalgade puhul teeb imesid. Näomaskid ja kullaseerum on asendamatud.

DSC06731

Tänu Eesti Blogiauhindadele leidsin ma oma kingikotist Bon Merité sügavniisutava särakreemi mango ja mandariiniga. Vot ja te küste veel, mis nendest blogiauhindadest kasu on? Ilma selleta ei oleks ma sellest brändist midagi teadnud ja sellest oleks paganama kahju. Hiljaaegu sain ma mõned testrid, et enda lemmikud välja valida. Kui ma laps olin, siis mu ema rääkis kogu aeg, et porgand annab jumet ja ma mäletan, kuidas ma seepärast jõin isegi porganimehu, mis mulle üldse ei maitsenud, aga ma tahtsin jumekam olla. Jah, juba lapsena. No mis teha, inimesed on erinevad. Mõne jaoks pole see oluline, minu jaoks on (alati olnud). Porgand on alati au sees olnud. On see siis nüüd tänu porgandile või mitte, aga keskmisest jumekam olen ma küll. Miks ma porgandist räägin? Sest kehakreem porgandi ja siidiga on imeline. Enam ei pea jume parandamiseks halba porgandimehu jooma, saab lihtsamini. Ja kuna mul on väga kuiv nahk, siis kõik sellised tooted, mis teevad mu keha, eriti jalad, siidiseks, on automaatselt minu lemmikud.

Ilmselgelt sai mu lemmikuks ka jumet parandav porgandi päevakreem, aga ma kiidaksin väga ka jõhvikaga öökreemi.  Teate ju küll, minu vanuses on toitvad vananemisvastased kreemid juba kohustuslikud. Ida pätsas endale ära emale ja lapsele mõeldud kehavõide. Ta on täiesti hull igasugu kreemide järgi ja kannaks neid endale kilode kaupa kehale, aga ma väga ei kipu lubama. Selle puhul tegin erandi, las tal siis olla ka oma kehakreem/võie, millega end pärast vanni kreemitada.

IMG_1221-700x933

Foto: Marimell.eu

Vot sellised lemmikud. Eriliselt hea meel on mul just selle üle, et tänu kinkekotile BonMerité avastasin.

Postitus ei ole koostöö.

Keegi ei ole seda tellinud.

Keegi ei ole mulle selle eest maksnud. 

#notsponsored ühesõnaga

2 thoughts on “Minu uued lemmikud

Leave a Reply