Storm Area 51

Alustame jälle algusest nagu Agu Sihvka. Ma olen 38 aastat vana. Endale tundub nagu, et täitsa noor, aga siis tuleb külla 19-aastane ristitütar, kes paneb mind tundma nagu ma oleks muldvana. Ei, mitte suhtumises minusse. Vanuse osas ei näe ma vapsee vahet, isegi kui kalkulaator näitab, et meie vanusevahe on 19 (!) aastat. Aga uudiste osas. Mina loen Delfist, et “Mängi ja võida” saate omanikud (üllatus-üllatus,!) on teeninud saate pealt kena kopika, et Tallinnas kukkus 44-aastasele mehele selga sein, et Viljandi folgi teine päev on täies hoos ja nii edasi. Aga…mida loevad samal ajal netist noored?

Kas te olete kunagi mõelnud selle peale kui pikk on põrsas Pepa. Ei ole, eksju? Aga hetkel on kõige kuumem teema (või wait for it, palju hullem ootab veel ees) just see, kui pikk on põrsas Pepa. Selgub, et põrsas Pepa on 7′ 1”  pikk. Ehk üle kahe meetri. AGA kõige kummalisem pole mitte see, et keegi ei tunne hirmu hiidpõrsa ees, vaid see, et mitte kedagi ei hirmuta see, kui pikad on siis põrsas Pepa vanemad. Päriselt! Me räägime ju ilmselgelt Godzilla-suuruses põrsastest? Kui te ei saa aru, millest ma räägin, siis siin on teile link – palun! Olete kunagi sellel teemal arutlenud? Ei? No vot, siis te olete sama vanad kui mina.

Teine kuum teema, mis interneti hullutab, on “Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us“. Pole jälle kuulnud? No siis te ilmselgelt olete sama vanad või vähemalt sama teadmatuses elanud nagu mina. Area 51 olete te ju kuulnus? “Iseseisvuspäev” (jälle, teemast kõrvale, aga üks mu lemmikfilme, ausalt!) , “Salatoimikud”  ja kust veel see läbi käinud pole. Ühesõnaga nüüd on 1,9 miljonit inimest internetis pannud end kirja üritusele, et davai, läheme ja jookseme tulnuka-piirkonnale tormi ja vaatame, mida meie eest siis peidetakse. Kas te olite sellisest üritusest kuulnud? Kui reaalseks te seda peaksite? Osaleksite?

No vot. Kuna mul ei olnud õrna aimugi, millised on uudiste suunad internetis noorte seas, siis ei jää mul muud üle kui konstateerida fakti, et ma olengi vana.

 

 

8 thoughts on “Storm Area 51

  1. Peppa uudist kuulsin Retro FM’ist – tõepoolest, miks peaks pead vaevama kui suur on põrsas Peppa (minu lastest läks see tegelane sujuvalt mööda õnneks).
    See-eest Area 51 osas olen teadlik, küllap seetõttu, et kasvamas parajas vanuses noorkodanik, kes uudistega kursis hoiab. Ühel kaunil päeval teavitas mind asjaolust, et lennukipiletid nimetatud objekti “mahajooksmise” ajaks planeeritud kuupäevadel on kosmiliselt kallinenud. Küllap tulnukad juba teavad 😉

    • Kuulsin jah, et lennupiletid on kosmiliselt kallid. Igatahes ootan huviga seda “mahajooksmise” päeva.
      A Peppa pikkuse teema on müstika, ma poleks selle pealegi tulnud, et seda guugeldada🙄🤔

  2. Vau. Tead selles valguses on mul hea meel, et ma kasvasin üles sel ajal, kui internet veel absoluutseid rumalusi täis ei olnud. Peaasjalikult said seda siiski koolitööde jaoks kasutatud. Nüüd…ma ei taha tegelikult teada, mida noored sealt leiavad. Samas on mu noorem õde 21 ja ma pole temalt selliseid infokilde kuulnud. Ju siis noored on erinevad. Aga mina olen sellegi poolest rõõmuga “vana”, kes kasutab internetti töö, Redditi, uudiste lugemise ja muusika kuulamise jaoks. 🙂

  3. Selle Area 51 eventi puhul tundub mulle nii jabur, et 21. sajandil ei leia inimesed mingit nutikamat või elegantsemat meetodit kui lihtsalt massiga peale joosta. Nii suure karja puhul, eriti kui nad on emotsionaalselt üles köetud, oleks tagajärjena hulk raskelt vigastatuid ilmselt vältimatu. Aga noh, vähemalt saab enne hunnikutes merchi müüa, isegi kui tegemist on naljaga nagu korraldajad väidavad.

  4. Pepaga seoses tuli meelde, et ma üks päev googeldasin, et kus on Masha vanemad? Kadunud? Tööl? Äkki elab hoopis vanavanematega? Vanemateta?
    Õnneks ma polnud ainus, kes puuduvate vanemate üle muret tundis. Teistel vanematel oli hunnik teooriaid aga ametlikult nad lihtsalt ei eksisteeri. Vot nii. Nii, et ma olen üks neist, kes võib googeldada kui pikk on Pepa 😀

    • Masha vanemate üle olen ma ise ka mitu korda mõelnud, et kus nad siis on, et laps kogu aeg üksinda metsas uitab, aga liiga laisk et guugeldada:D

Leave a Reply