Brändilojaalsus ja ilukliinikud

“Kuidas siis nii, et räägid brändilojaalsusest ja ise teed kahe ilukliinikuga koostööd?” küsis üks tuttav mult hiljuti. “Kas ebaaus ei ole?” Vastan ausalt – ei ole ebaaus. Mul on kaks ilukliinikut. Ühes lasen teha ühtesid protseduure, teises teisi. Siis oleks ebaaus kui ma ühtäkki kukuks oma kortse korrigeerima hoopis kolmandas kliinikus ja keha käiks trimmimas neljandas, olles pool aastat ja rohkem kiitnud enne teisi kliinikuid ning vandunud nendele truudust. Siis oleks ebaaus ja ebausutav.

Eelmisel nädalal käisin ma Medemises uuesti oma kurjusekortsu ja horisontaalvaokesi süstimas. Umbes aprillikuus hakkasin ma nägema, et kortsud on tagasi, nii et nüüd võin omal nahal öelda, et botuliinisüstid kestsid kaheksa kuud. Mu meelest on see täiesti piisav aeg. Kiitsin septembris Medemist ja kiidan ka nüüd. Ma ei kujutaks ette, et oma kortsud kellegi teise kui dr. Aet Kösteri kätte usaldaksin. Ei hakkaks kunagi kliinikut vahetama, isegi siis kui keegi maksaks peale. See on brändilojaalsus. Ma olen saanud hea kogemuse, hea teeninduse ning olen rahul, soovitan oma nime ja näoga just selle kliiniku botuliinisüste. Kui te broneerite Medemise kodulehel endale mõne protseduuri, siis hetkel annab kood “eveliis” (see tuleb lisada lisainfo aknasse) – 10% soodustust. Kõikidelt teenustelt.

Teise ilukliiniku, mida ma julgen ka oma näo ja nimega soovitada, leidsin ma kogemata Instagramist. See tähendab, et ma teadsin, et selline kliinik on olemas, aga mul ei olnud vajadust nende teenustega end kurssi viia. Mul oli ju oma kliinik olemas. Krüolipolüüs tundus aga nii huvitav, et läksin VipMedicumi konsultatsioonile. Minu jaoks on kehaprotseduuride puhul hästi oluline, et ma tunneksin, et usaldan tegijat ning et masinad, millega protseduure tehakse, oleksid kvaliteetsed. Konsultatsiooni ajal sain sellele kinnitust ning nii olingi ma endale leidnud veel ühe koostööpartneri iluvaldkonnas. Just eile pidi mul olema teine Endospheres Therapy protseduur, aga te ju nägite, milline mu jalg välja nägi – seda väga mudida ei saa lasta, ma ei kannataks valu välja. Kui jalg korras, lähen uuesti. Krüolipolüüs on hetkel – 35% soodustusega – kasutage võimalust. Kui Medemis oleks sama asja reklaaminud, siis ei oleks ma teise kliinikusse läinud. Loogiline eks? Ei mingit loogika viga ega blogikoostööde eetika (kas selline asi on üldse olemas?) vastu eksimist.

Tulles veel kord tagasi blogijate ja brändilojaalsuse juurde, siis ma olen nõus, et kui olla ühe panga reklaamnägu, siis kaks kuud hiljem ei saa olla teise panga reklaamnägu, aga paljus on blogija täpselt samasugune tarbija kui iga teine. Katsetab erinevaid asju. Annab edasi oma emotsioonid, arvamused. Koostööna või ilma koostööta. Inimesed katsetavad erinevaid tooteid, et leida endale see õige. Ei tähenda blogikoostöö ka seda, et kui ühe brändiga oled teinud koostööd, siis teistele sarnase toote/teenuse pakkujatele pead automaatselt ei ütlema. Lihtsalt on mingid elementaarsed… ma ei tea, kuidas seda sõnastada…käitumisreeglid? Eetika.  Noh et kiidan Napsie madratsit taevani (ja kiidangi!), kuid järgmisel hetkel soetan endale Dormeo madratsi, sest keegi maksis selle eest (rohkem). Mitte keegi ei ole mul näiteks palunud kiita Ecorun tooteid, aga rääkisin kaasa, et tõesti head, kui üks teine blogija neid soovitas. Soovitan ka siinkohal.  Marek sai sünnipäevaks ämbritäie nende tooteid ja ma olen siiani nendest vaimustuses. Mina, kes ma elan isepuhastuvas kodus ja väga koristamist ei armasta.

No vot. Igatahes on minul kaks ilukliinikut. Selle lause järgi võib mind tõesti keskealiseks pidada. Kui ma oleks 20+, siis mul ei oleks “oma ilukliinikuid”, aga 38-aastasena näete on mul neid lausa kaks. Mitu teil on?

13 thoughts on “Brändilojaalsus ja ilukliinikud

  1. Medemist kiidan täpselt samamoodi kui sina, kuskile mujale ma oma kortse küll viima ei hakka. (A muuseas, kus silmad lõikasid? Kas Medemis lõikab ka? Tahan suvel minna). Vipmedicum on ka plaanis, korra oli juba krüolipolüüsi aeg pandud, aga lõin araks. Mul on ka vast oma kaks ilukliinikut, kohe järgmisel nädalal katsetan Kölnis protseduuri HIFU lifting ehk non-surgical face lift. Iluprotseduurid ei ole muidugi kohustuslikud ja väärikas vananemine väärtus omaette, aga ma ei näe ka erilist mõtet kerklemisel, et “ma küll ei käi, tee jne” Ma ei mõista üleolekuga segatud hirmu iluprotseduuride ees. Kaua see ‘eveliisi’ soodustus Medemises kestab? Kas juuli esimesel nädalal ka veel on?

    • Tere! Kas kirjutaksid hifu kohta ka väikese tagasiside oma blogisse või kasvõi siia kommentaariumisse? Olen väga huvitatud aga ei leia “pärisinimeste” arvustusi. Seda tehakse muidu Eestis ka ja hind on 10x odavam kui läänes :/

      • Jep, ma Eestist leidsingi selle, aga kuna olen nii vähe kohal ja nüüd tahaks tehtud saada, siis otsisin ka Kölnis. Kirjutan kindlasti. Ma erilist hinnavahet ei märganud, Eestis leidsin Royal Esthetics kliiniku (vist oli, võin eksida). Ülejärgmisel nädalal võin esimesed muljed kirja panna.

  2. Sa küll kirjutasid krüolipolüüsi protseduuril käimisest, aga ma ei ole märganud, et sa oleks kommenteerinud, kuidas protseduur sulle reaalselt mõjus ja kui kaua läks, et sellst taastuda (sain aru, et järgnevatel päevadel oli kõht üsna eenduv) Oleksin väga tänulik kui kirjutaksid ka sellest.

    • Ma tegin enne ja pärast pildid, aga kuna need ei ole tehtud samas ruumis, sama valgusega, siis mulle tundus, et need ei ole päris ausad. Ma ise näen väga suurt vahet, mis ei tähendaks, et pekk oleks kõik kadunud, ei ole, piisavalt on veel ja ilmselt tuleb 1-2 protseduuri veel teha, aga jah on näha et mõjub. Toitumisharjumusi ma muutnud ei ole.
      Taastumine oli ausalt ebameeldiv. Umbes kaks nädalat oli kõht kivikõva ja justkui külmunud käntsakas, mis samm sammult lahti külmus, selline torkiv valu oli. Paistes oli ka mul kõht korralikult.
      Ma püüan teha paremad enne/pärast pildid. Kuid kui ei saa ise hakkama, siis uuele protseduurile saab minna 1,5 kuu pärast pärast esimest protseduuri, ma plaanin juuli alguses minna uuesti.

  3. Ei ole ühtegi, aga kui ma üldse midagi kunagi kaalun teha, siis mul on suu ümber need vaod, mida vist Ebapärlikarp ka täita lasi. Need teevad tõesti näo vanemaks ja ma pole nendega veel leppinud.

Leave a Reply