Lihtsalt mõte

Seda, et EKRE valitsus aina rohkem huumorisketše meenutab, teame me juba kõik. Kes ei tea, siis siin on teile vana Baskini sketš, mis 1:1le meenutab minister Kingo juhtumit. See, et IT-minister saab kutse IT-ministrite kohtumisele, aga ütleb, et ma ei kavatse küll minna, sest kutse ei olnud isikuline ja väga hästi võib ka keegi teine minna, on edasijõudnu tase. Vähe sellest, et ta ei saanud aru, et tema ametis peaks oskama võõrkeeli ja ka olema valmis lähetusteks. Ma ei saa reaalselt aru, kuidas neid ministreid valitakse. Kui see oli EKRE parim valik, siis mul on neile ettepanek.

Ma olen harjunud reisima, keeli oskan, vajadusel võin ka esinduslik välja näha, IT-st suurt midagi ei tea, aga see väike miinus ei ole ju takistuseks, ma võin endale nõunikud võtta. Isegi haridust on mul rohkem kui mõnel varasemal ministri(kandidaadi)l. EKREt ei poolda, aga RASKE SÜDAMEGA võiksin ma proua Kingo hädast välja aidata. Ma võin tema asemele astuda. Pange mind ministriks, sest no ma ei saaks kuidagi olla kehvem valik kui praegused klounid.

Ahjaa, üks eeldus on ka. Lihtsalt rahapakiga peate mind natuke oimetuks lööma, siis ma olen nõus EKRE ka olema. Mu telefoninumber on +47 458 55 635. Jään kõne ootama! Aga järgmised tund aega olen levist väljas, lendan Oslosse.

14 thoughts on “Lihtsalt mõte

  1. Ära hakka! Ma juba vaatangi seda, kui komöödiafilmi, sest teha ma mitte midagi ei saa. Ma küll proovisin, aga näe Jürka ahnuse ja ego tõttu jäi väheks. Ja nüüd on meil väliskaubanduse minister, kes ei ole nõus välislähetuses käima. Ausalt kui ise ei näeks, siis ei usuks, et selliseid asju tehakse. Ma ise muidugi nii madalat positsiooni ei sihiks, ma võtaks rahandusministri portfelli, sest seal on ka tohman ametis. Samas kuna kukutakse alkoholiaktsiisi langetama, siis ilmselt mingi ühiskonna osa jaoks, saab Matust kangelane.

    Et välk seda kampa tabaks…pihta ei pea minema, aga hirmutaks natuke. Kaua võib!

    • No aga sina võta rahandusministri koht, ma väliskaubanduse ja IT ning me oleme juba Eesti riigile suure teene teinud. Isegi kui me enam ei saa enda teeneks seda võtta, et õlu 13 senti odavamaks läheb😂
      Keegi kirjutas hästi, et praegune valitsus on humoristide leiva laualt võtnud. Et mõtled omaarust hea nalja välja ja siis avastad järgmisel päeval et see juba on lehtede esikaantel (päriseluna) 🙄🤣

  2. Ei ole nalja siin – mina valiks iga kell sind hetkel ükskõik kelle asemele. Sulatõsi. Hullemaks ei saaks ikka minna.

  3. No näed, ja juba olengi sinuga arvamuse osas jälle samas paadis. #tädilvõikskaabukaollasiisolekstaveeltõsiseltvõetavam.

    • Jube jama kui peab tööl tööd tegema…arusaadav, et siis oled hädas, ma võiks ta eest tööd ka teha, ootan ikka seda kõnet EKRElt:D

  4. Sa teadlikult valisid selle foto? See naisterahvas su kõrval on minu arvates välimuselt hämmastavalt tolle naisterahva sarnane, kelle kohta sa siin endale kaupled.

    • Ei, ei valinud teadlikult selle järgi, sest ma ise ei näe absoluutselt sarnasust:D Valisin selle järgi, et ise näen suhteliselt esinduslik välja enda kohta;)

  5. Mulle meeldis see ka, kui ta väliskomisjonilt noomituse saamise põhjenduseks tõi, et keegi ei käinud teda sinna kutsumas. Johhaidii! Tõstke palun käsi, kellel töö juures läheb tööülesannete täitmata jätmise eest läbi vabandus “a sa ei kutsunud ju mind ääää”. Aga noh, riigi rahakott, võib igasuguseid üleval pidada (*oksendamise emoji*).

    Sealjuures ongi kõige masendavam see, et näiteks sinu puhul ma olen üsna kindel (kuigi sind ei tunne), et sa vähemalt üritaksid seda tööd teha oma võimete maksimumini. Nii et kuidas krt meil selline küündimatu klounikamp paja juurde sattunud on?

Leave a Reply