Site icon Eveliisi eluviis

Mul on rohud jälle võtmata*

Advertisements

Et üdini aus olla, siis tegelikult tahtsin ma kirjutada ühest humoorikast Facebook i sõnamängu grupist (for oss som falt i ordspillgryta). Seal on igasugu vahvaid meeme ja sõnamänge, mõnikord ka selliseid lapsikuid ja teinekord noh mitte nii naljakaid. Viimasel ajal käin ma seal puhtalt juba vaid kommentaare lugemas, sest pole asja, mille peale inimesed seal ei solvuks ja kaklema ei läheks. Viimati kirjutas keegi, et nooo, kas sõidutasite oma lapsed ka kliimamuutuste streigile. Mu meelest oli see päris naljakas, sest olgem ausad – palju räägitakse kahjust, mida lennukid kliimale teevad, aga kliimamuutuste kohtumistele sõidetakse just lennukitega. Iroonia. Ja siis hakkas peale, et selliste asjade üle ei tohi nalja teha, et kes see inimene on, kes niimoodi looduse üle irvitab. Nalja ei tohi teha ka surma, haiguste, alkoholi, poliitika, laste, mustanahaliste, pagulaste ega laias laastus kellegi üle, sest nali võib kedagi solvata. Kui pidevalt tuli gruppi uusi liikmeid ja kuus korra jagas keegi “makrell tomatis” nalja, tuli appihüüdeid, et isssssssand, ei ole enam naljakas. Nüüd nutavad nad makrell tomatis nalju taga, sest see ei solvanud kedagi.

Pea iga päev ütleb keegi, et lahkub grupist, sest naljad ei ole enam sõnamängud, vaid tobedad meemid (mis minu primitiivse aju jaoks on ikka täitsa naljakad). Täna oli jälle üks selline lahkuja, kes oma lahkumisest stseeni tegi.

Ja nii jõuangi ma Palja Porgandini. Andke andeks, aga ma ei suutnud vaiki olla, ma lihtsalt ei suutnud! Eks neid dramaatilisi (sotsiaalmeediast)lahkumisi on teisigi olnud, aga see on kirss tordil. Kas see ei olnud (vähem kui) nädal aega tagasi kui PP kirjutas “Head aega praeguseks. Tulen tugevama ja õnnelikumana tagasi. Loodetavasti… Kui olen tagasi, annan teile teada, mis minuga juhtunud on. Mul ei ole 23. aprillini ligipääsu tehnikale, kaasa arvatud telefonile, seega palun ärge pommitage mind sel ajal millegagi, et saaksin olla rahus ja vaikuses. Armastan teid kõiki ja tänan teid toetuse eest” ?  Ma ei jälgi PP blogi ega instat, sest minu kibestunud vanamuti aju jaoks tuleb sealt totaalset iba, aga millegi pärast sattusin ma täna Sky.ee lehele, kust leidsin uudise, et Porgand on juba (ilmselt tugevama ja õnnelikumana) tagasi. Minu kalendris on täna 16.aprill. Ja mitte ainult ei ole ta tugevam ja õnnelikum, vaid ta on lausa “oma DNA-d ümber kujundanud.” Kas tuleb üllatusena, et sünge “lahkun sotsiaalmeediast” postitus on ka kadunud?

Ma päriselt tahaks talle öelda, et sa ei ole lennujaam, sa ei pea oma lahkumisest teada andma. Eriti kui maandud nädal aega enne expected arrival time. Natuke on ju koomiline? Ei?

*seda ikka kiputakse mulle ütlema kui ma jälle kedagi koolikiusaja tasemel kiusan. Lame kommentaar, aga ilmselt KKKK (kibestunud kade kole kommentar) muutus igavaks. 

Exit mobile version