Site icon Eveliisi eluviis

Küünlad. Palju raatsite raha välja käia? 

Advertisements

Ma olen täielik küünlahull. Nagu pimedam aeg aastast saabub peavad siin majas küünlad põlema. Soovitavalt lõhnaküünlad. Pikka aega on mu lemmikud küünlad olnud Võhma valgusevabriku küünlad, eriti šampanjapidu. Praegu hakkasin mõtlema, et aga huvitav, miks ma neid sel aastal soetanud pole? Kust üldse tekkis see mõte, et peaks midagi uut katsetama?

Mingi süü on ilmselt sellel, et jälgin Costany blogi ja sealt jäi mulle silma tema küünalte reklaam. Tundusid hästi huvitavad ja tellisin kaks tükki ära. Krõbedast hinnast hoolimata. Pean tunnistama, käsi südamel, et need on vaieldamtult ühed parimad küünlad, mis meie kodus on olnud. Lõhnavad imehästi ja kohe kui uksest sisse astud, viskab ninna mõnus magus brülee lõhn. Nii hubane ja mõnus ja jõulune ja kodune. Ma olen ära harjunud, et see on meie kodu uus lõhn. Miinuspooleks on see, et küünaltel on üsna lühike põlemisaeg ja ma ei raatsi neid enam kogu aeg põletada, sest ikkagi 25 eurot küünal. Samas ma päriselt tunnen kiusatust minna tema e-poodi ja uued küünlad tellida.

Aga ma olen ju tegelikult koi. Ma ei raatsi. Kuigi tahaks. Ja (Eesti käsitöö) küünlad käivad minu jaoks pimeda ajaga kokku nagu Roosma ja Tuuli, nagu Pärnu ja muulid, nagu Saaremaa ja tuulik. Millised on teie lemmikud? Kust teie küünlaid ostate? Palju raatsite raha välja käia?

Exit mobile version