Kallis voodi, anna andeks, et ma sind hommikul maha jätsin! Palun võta mind tagasi!

Nagu te mäletate tuli mul mõnda aega tagasi mõte meie niigi pooleli olevas majas kõik veelgi rohkem segamini ajada ja meie ning Ida toad ära vahetada. Tööd oli rohkem kui ma olin eeldanud (mulle tundub alati, et kõik asjad on Mareki käes 1-23 teha), aga tulemus siiski seda väärt. Juba mõnda aega olen ma mõelnud ka, et järgmiseks tuleks välja vahetada meie voodi madrats. Pole teine küll otseselt kehv, aga kümme aastat tagasi kui voodi ning madratsid soetasime, olid meie eelistused teised. Nii oleme me 11 aastat maganud pehmel madratsil, aga see ei sobi mulle enam. See on liiga pehme. Samas sinnapaika see mõte ka jäi, sest kas ma juba mainisin, et ikka veel poolik maja ja prioriteedid on hetkel kahjuks mujal.

Küsi ja sulle antakse, on üks ütlus. Mina küll ei küsinud, aga mulle anti. Ühel ilusal sügispäeval vuras DPD kuller hoovi ja tõstis auto pealt maha uue Napsie madratsi ja tekid. Viimased olid samuti väga teretulnud, sest kuigi meil endal on korralikud tekid, olin ma just eelmine öö külalistele voodisse pannud tekid, mis olid sama õhukesed kui pabersalvrätikud. Suht piinlik oli. Kallid külalised, tulge nüüd uuesti, ma võin oma korraliku teki teile anda, ma sain parema. #maksimaalneegoist

Esimesena vallutas uue madratsi Ida koos oma kaaskonnaga. Hüppas ja tantsis ja kukerpallitas. Mulle ei meeldi väga kui laps diivanil või voodis hüppab, aga seekord tegime väikese erandi, tegime uuel madratsil Idale oma pesa ja lasime tal laps olla. Mõnikord harva ju võib. Kümne-aastane garantii annab üsna kindlalt aimu, et väike hüppamine ei tee ka midagi.  Las laps lustib, eksju! Ja lõpuks magasime kõik koos seal põrandale tehtud pesas. Mõnikord võib ka seda.

Te ei kujuta ettegi kui ebamugav tundub nüüd pildil oleva valge voodi madrats.

Mulle jäi kusagilt silma kommentaar, et kunagi soetasin promo peale selle madratsi  ja see on kõige kehvem madrats üldse, enam ei usu midagi mida blogijad kirjutavad. See kommentaar ehmatas mind korraks – aga mis siis kui ongi täiesti kehv madrats? Kui madratsi vahetuseks juba läks, siis tahtsin ma ju  kindlasti paremat madratsit kui vana. Õnneks saab  Napsie madratsit  testida 101 ööd, ilma et peaks muretsema. Kui ei sobi, tullakse madratsile järele ja makstakse  raha täies ulatuses tagasi. Niisiis võis katsetada küll!

Etteruttavalt võin ma teile öelda, et ma ei jõudnud laupäeva ära oodata! Miks? Kohe räägin.

Lõpuks saabus laupäeva hommik. Voodi, pehmed tekid, hea raamat, kohv – see on minu arusaam ideaalsest laupäeva hommikust. Ei mingit kella peale kiirustamist, ei mingit kiirustamist üldse, lihtsalt minu aeg. Selle hetkeni kui Marek Ida nagu muuseas üleskorrusele “mängima” ajab. Ma ütlen teile ausalt, et mulle endale tundub ka natuke veider madratsile kiidulaulu laulda, aga ausõna, seekord ei tahtnud ma veel voodist üles tõusta. Ma nautisin, et meie voodi oli selline nagu üks mugav voodi olema peab. Ja see ei kriuksnud enam, täiesti pekkis, aga meie voodi ei kriuksunud enam.  Mina ei tea, kuidas madrats selle vea parandas, aga mul on päriselt ka ükstaskõik. Mul on mugav ja mõnus!

Korralikku madratsit tasuta ei saa, seda teavad ilmselt kõik. Meie voodi on 160×200 ja madratsi eest tuleb välja 449 eurot, samas ma ei saa öelda, et ma peaksin seda ka liiga kalliks, ma pean palju kallimaks seda, et ma magan välja. Ma ei ole otseselt pirtsakas ja saan magatud igal pool, erinevus on lihtsalt une kvaliteedis. Kuus tundi und keskmiselt ei ole just ülemäära palju ja seepärast on mulle oluline, et need tunnid oleksid kvaliteetsed. 

Kui te olete madratsi otsingutel, siis hetkel on õige hetk Napsie poole vaadata. Neil on kampaania, kus madratsid maksavad 101 eurot vähem tavahinnast. 449 euro asemel saab madratsi 348 euro eest. Väiksemad mõõdud on hetkel hinnaga alates 188 eurot. See on päris jõhker soodukas, mida tasub ära kasutada, sest Ussipesa ausõna – Napsie on (peaaegu et) parim voodikaaslane.

Kood ESTONIANWITHBACKPACK  annab kõikidele Napsie toodetele 30% allhindlust!

Inimesed, kes meile ööseks jäävad, ütlevad tihti, et magavad meil Ussipesas jube hästi. Alles paar päeva tagasi olid meil jälle külalised, kellele me oma magamistoa loovutasime. “Me pole ammu nii hästi ja nii pikalt maganud,” ütlesid nad hommikul. Ma mõistsin neid, mul on endal raskusi tööpäevadel voodist välja tulemisega. Ja mis, isegi Ida ei saa tööpäeviti tihti üles. See ütleb juba kõik! Vanasti ärkas ta iga nagina ja krigina peale. Nojah, voodi ju enam ei kriuksu ka…

Instagram: @napsie_eesti / Koduleht: http://www.napsie.ee / FB: https://www.facebook.com/NapsieEE/ 

9 thoughts on “Kallis voodi, anna andeks, et ma sind hommikul maha jätsin! Palun võta mind tagasi!

  1. Otsisin pikalt madratsit. Poes istud korra, viskad pikali, aga tegelikult see ei anna aimu, kuidas on sellel madratsil reaalselt igal ööl magada. 101 prooviöö tõttu otsustasime ka sooduskampaania ajal Napsie tellida. Ja no ausalt, niiiiiii hea madrats!!!!!

    • Kui ma oleksin madratsi valimiseni jõudnud, siis kindlasti oleks 101 eurot allahindlust mind mõjutanud valikut selle madratsi kasuks tegema, lisaks ka tagastusaeg on boonus, et saangi rohkem proovida kui lihtsalt poes korraks pikali visata. Praegu võin igatahes öelda, et võrreldes vana madratsiga, mis ka oli siiski korralik madrats, on nagu öö ja päev.

      • Kui ma oleksin madratsi valimiseni jõudnud, siis kindlasti oleks 101 eurot allahindlust mind mõjutanud valikut selle madratsi kasuks tegema, lisaks ka tagastusaeg on boonus, et saangi rohkem proovida kui lihtsalt poes korraks pikali visata. Praegu võin igatahes öelda, et võrreldes vana madratsiga, mis ka oli siiski korralik madrats, on nagu öö ja päev.

  2. Pingback: Veelkord Napsie madratsist. Ausalt. – estonianwithabackpack

  3. Pingback: Kuidas Napsie meid eraldi tubadesse magama ajas – estonianwithabackpack

Leave a Reply