Mul on probleem

Ikka see puhkus. Selle luksusega võib ju ära harjuda. See on täielik probleem. Kuidas ma tagasi argiellu tagasi lähen? Kuidas ma hakkama saan? Ma isegi ei mäleta enam kuna mu puhkus algas, päevad on segamini ja kui Norwegian meelde ei tuletaks, et check in´i võib ära teha, siis ma isegi teaks, et esmaspäev lähenemas on. Saate aru, see on hullumeelne. Teed hommikul kell pool üheksa silmad lahti ja jalutad kai peale kohvi jooma ja hommikust sööma. Enne kui arugi saame on paar tundi niisama vedeledes möödunud. Palav hakkab. Päike on vahepeal kõrgele taevasse tõusnud. Aga pole probleemi. Astud vette ja jahutad end vees, mille temperatuur on kindlasti üle 20 soojakraadi. Muutud uniseks. Lähed Idaga (kes väidab, et ta pole väsinud) lõunaund magama ja magad tervelt KAKS TUNDI. Ulme. Kuna veel endale sellist asja lubada saaks? Lihtsalt niisama olemist.  Ma isegi ei häbene öelda, et me oleme igal õhtul šampust joonud. isegi kui te mind alkohoolikuks peate. Aga nii mõnus on. Elu. Dolce far niente. Hingele pai. Lihtsad asjad. Learn to be happy with simple things because you are completely surrounded by the wonderful simple things! Kõik klišeed reas kui tahate. Jumala eest noh, mul on puhkusest sõltuvus.

5 thoughts on “Mul on probleem

  1. I feel you 😉. Käisin paar nädalat tagasi ema ja lastega Kreekas ja vot oligi tõeline rannapuhkus, hommikul kell 9 randa, ujumist niipalju kui jaksas ja nõrkemiseni Kreeka salatit. Magama läksime juba kell 21 pmst. Ei mingeid vaatamisväärsusi, vaid enda tõeline väljalülitamine kogu jamast.
    Tagasi oli nõme tulla ainult, 12 kraadi sooja ja kõik probleemid alles millele puhkusel sekunditki ei mõelnud.

    • Ma Pariisi jaoks olen meile muidugi korraliku plaani paika pannud, aga praegu mõtlen, et kas ikka peab kõik need kohad läbi käima. Istuks ehk niisama kusagil kohvikus, jooks head kohvi, sööks croissanti, jalutaks mööda tänavaid, kiikaks sisse mõnda kirikusse…Et võib olla jätaks turistikad (peale Disney obviously) mõneks teiseks korraks. Eks näis… Aga puhkus on tõesti midagi VÕRRATUT, eriti sellise suvega ja heas seltskonnas

Leave a Reply