Site icon Eveliisi eluviis

Ma räägin nüüd tõsiselt. Meil on unistus

Advertisements

Ma olen nüüd mitmelt poolt lugenud selliseid kommentaare:

“Nagu mis valu on inimestel ohkida, et on tont, küsib raha, et maja ehitada. Keegi ei käsi sul oma rahakotiraudu avada ja kontot nulli kanda. Kui sa arvad, et see on sitt mõte, okei, ole vait ja ela edasi.”

“Kui näiteks Eveliis päriselt küsiks abi sauna ehituseks, siis no ma ei tea… asi oleks siis inimest veits aidata?”

“Aga no mul ei saaks olla rohkem ükskõik, kas ta ema tolle palve tegi või mitte. Võib-olla saan mina tema loogikast lihtsalt liiga hästi aru – ta vaatas, et fänne nagu on, tunduvad ju kaasa elavat, miks siis küsida ei võiks. Loogiline oleks eeldada, et kes tahab, see annab, kes ei taha see ei anna.”

Seega ongi mul suur palve- kui sa ei soovi annetada, siis ära tee seda! Aga miks kritiseerida inimest, kes annab võimaluse? Ühe paljudest. Vaata siis mööda, kui tahad, aga kas sul on ikka õigust teise inimese teguviisi kritiseerida? Kes ütleb, kuidas on õige aidata ja kuidas mitte? Keda peaks aitama ja keda mitte?”

Ma kannan nt hea meelega sauna ehituseks raha. Sest ma tean, kui väga te seda tahate. Ja mul tai pohh kas teil on endal selle jaoks raha v ei. Järelikult on prioriteedid olnud siiani teised, nüüd tahad sauna, kohe raha pole, milles küss.

Meil on ka üks unistus. Me tahame Pranglisse oma maja. Vaja ei ole, aga Mareki juured on natuke nagu sealt ja niikuinii tolgendab ta poole suvest seal. Ma vahepeal lausa naeran, et nagu mu oma Nipernaadi, kes kevadel Pranglisse kaob ja sügisel habetuna tagasi tuleb oma Katariina Jee juurde. Täna saatis sõbranna mulle lingi, et seal üks maja müüa. Nunnu, täiega nunnu. 130 000 maksab. Saatsin Marekile edasi ja Marek küsis, et kust see raha siis võetakse nüüd?

Lugedes ülalpool toodud kommentaare, siis…KÕIGE LOOGILISEM oleks ju nüüd öelda, et MA EI TEE NALJA, palun aidake meid, sest see on meie UNISTUS. Mis see 130 000 siis kokku koguda on, onju? Aitate? Sest antakse sellele, kes küsib ja miks mitte kui unistus on. Ja kui te leiate, et see on nahhaalne, siis ära anneta, aga ärge kritiseerige mind, sest ma annan teile võimaluse. Kommentaaridest lasen läbi vaid positiivse energiaga kommentaarid, good vibes only, peksame poole vähem ja ootan kommenteerima vaid neid, kes tõesti soovivad meie unistusel lasta täituda. Luban, et te olete sellisel juhul ka sinna majakesse alati oodatud, sest mul on üks unistus veel.  Kes teab, see teab;)

 

 

Kontonumber: EE762200221006116764 /Swedbank Eveliis Kund-Zujev

Exit mobile version