Vii solgihämbr välja, kui minem hakkad

Aasta lõpuks ja uue alguseks sobib hästi üks luuletus. Autoriks on Heli Laaksonen, kelle luuletused tõlkis hiljuti Järvi Kokla soome keelestä hiiu keelde, no tal on tõesti igaks elujuhtumiks väga muhedaid asju. SENNE.jpg

Ma ei hakka tegema 2017.aasta kokkuvõtet headest asjadest, mis sel aastal juhtunud on, sest oleme ausad, keda need ikka huvitavad. Parimal juhul oleks see eputamine, halvimal juhul enesepettus, sest kust muidu kõik see negatiivsus ja õelus.

Mis ma aga tahan öelda on see, et ma olen horoskoopide usku. Ma ei tea, kas 2017.aasta oli juhuste kokkulangevus, järjepidavus, Kuke aasta või kõik kokku, aga oli tõesti Kuke aasta. Loodetavasti on mul aju, et kõik 2017.aastal alustatu millekski suuremaks üles töötada.

Head vana aasta lõppu!

6 thoughts on “Vii solgihämbr välja, kui minem hakkad

  1. Toredat aasta lõppu nii sulle, Idale kui Marekile ja loodetavasti tuleb 2018 teie jaoks veelgi põnevam ja tegude rohkem. Mina igatahes hoian teile päialt 🙂

  2. Ma olen Kuke aastal sündinud ja kaksikute tähtkujust. Oli ikka Kuke aasta küll! Väga põnev, tuline, sündmusterohke., armastust täis jne jne. Vinge aasta, kahesõnaga!
    Sulle ja perele mõnusat uut!

  3. Kuule, ärge rääkige nii nagu oleks kõik läbi – Kukk ju kestab veel mitu nädalat ja ma kavatsen sellest küll viimase välja väänata 😄😄😄 (sest on tõesti sigahea aasta seni olnud!

Leave a Reply