Ma kaeban teid kõiki kohtusse!

Kuulge, ausalt, mis toimub? Mis inimestega juhtunud on, et ABSOLUUTSELT KÕIKE võetakse isiklikult, kõige peale solvutakse, kõige peale hakatakse jalgu trampima, kõige peale hakatakse nutma, nõutakse/anutakse, et inimesed muudaksid oma postitusi ja kõige uuem trend – kõike peab kuhugi kaebama. Kohtusse ei ole vist veel keegi läinud, aga selleks, et olla trendikas peab kedagi Pressinõukokku kaebama.

Jah, ma räägin sellest blogijast, kes kaebas, et selles artiklis “on teda alusetult solvatud. Kaebaja leiab, et teise artikli pealkiri ei ole loo sisuga seotud ja sellega rikutakse ta mainet.

WTF? Nagu päriselt WTF veel suuremate tähtedega kui saaks! Postitad pildi oma kõhust, teades, et kollane meedia ilmselt jälgib su tegemisi, ja SOLVUD siis SELLE PEALE, et küsiti ega sa ometi rase pole. Palun selgitage mulle kui idioodile, kuidas selline küsimus saab mainet rikkuda? Kuidas on kedagi alusetult solvatud? Kas ajakirjandus kirjutas, et blogija on “rämedalt paks ja meenutab sinivaala. Vaata pilte SIIN” või oli see TÄIESTI TAVALINE kollase meedia uudisnupuke? Ja saan ma õigesti aru, et rasedus on selle blogija jaoks solvang? Et kui ta peaks rasedaks jäämagi, siis see mõjuks tema mainele kahjustavalt?

Ma ei saa sellest aru. Kas vastabki tõele kuvand blogijast kui hereterasuuruse ajuga inimesest? Et millegi muuga silma ei oskaks paista või hakkama ei saaks ning siis on vaja blogi abil end kuidagi suuremaks ja tähtsamaks ja olulisemaks teha? Kasvage suureks, effing staarid! Või lõpetage enda presenteerimine ja blogimine üldse kui ei kannata mingeid suvalisi uudiseid või kriitikat. Ausalt noh. Mis ajast võtab keegi Elu24 uudiseid üldse tõsiselt. See ei ole ajakirjandus, vaid meelelahutus.

Vanasti mu meelest kaevati Pressinõukogusse ikka siis kui PÄRIS AJAKIRJANDUSES PÄRISELT VALEANDMEID esitati. Aga hallooo, kosmos, nüüd hakkavad blogijad iga sita asja pärast kaebama.

Uskumatu! Kaevake nüüd mind laimamise pärast kohtusse!

PS: Ma aina enam hakkan arvama, et Perekoolis ei ole idioodid koos, vaid neil ongi õigus, kui nad ütlevad, et blogijad minge tööle või hakake päris elu elama. Tulge oma pilve otsast alla tavaliste inimeste sekka. Blogijad ei ole mingi looduskaitse all olev liik, kelle kohta ei tohi arvamust avaldada. Välja arvatud mõni erand muidugi.

PS2: Jah, ma olen ka blogija, aga just selliste staaride pärast mul mõnikord ongi piinlik seda öelda. Kuigi ma armastan blogimist täielikult ja ei tahaks piinlikust tunda.

Foto: Unsplash.com

46 thoughts on “Ma kaeban teid kõiki kohtusse!

      • Hoidke parem piip ja prillid, blogija, kelle nime ei tohi nimetada, peab plaani “poliitikasse minemiseks”!

      • Sellest hetkest kui poliitikasse läksid Maire Aunaste, Erki Nool, Tõnu Trubetsky (keskerakonda!!!!), kui rahandusministriks sai Toomas Tõniste, kui Urve Palo on juba teist korda tõestamas, et ta on idioot, kui Edgar Savisaar plaanib kohalike omavalitsuste valimistel osaleda (olles siis imeväel ilmselt tervenenud?) ei imesta ma enam mitte millegi üle. Ning see oli vaid aja küsimus kui See-kelle-nime-ei-tohi-nimetada-ja-keda-poliitika-ja-muu-selline-värk-ei-huvita poliitikasse läheks.

      • No nii blogija oma viimases postituses viitab, kus ta samas ka väga hästi demonstreerib enda väga puudulikke teadmisi poliitikast. Küllap mõni mõistlik lugeja siiski avab talle seda maailma pisut, vaevalt see päriselt teoks saab.

        Well, Maire Aunaste vähemalt tunnistas üles, et läks Riigikogusse pensioni koguma, sest kogu oma senise elu pole ta võtnud vaevaks raha säästa. 😀

      • ärge tehke sellist nalja @ elevant poliitikasse, ma reostan oma aluspesu niimoodi kogemata ära:D ST PISSIN! naerust noh. kurat.

  1. Ma ei tea, kuidas keegi saab üldse tõsiselt võtta tegelinskit, kes on oma nimeks võtnud PALJAS PORGAND? Isegi, kui see on ainult bloginimi.

  2. Mis puutub sinise elevandi poliitikasse minemisest, siis ma üldse ei kahtlegi, et tal see väga kergelt õnnestuks! Tema truud jüngrid, keda on ikka tuhandetes ja kes tema heaks ka omi tuttavaid agiteeriksid, hääletaksid kindlasti tema poolt! Eriti, kui arvestada, et valmisiga ju langetati alla 18 eluaasta nüüd.. Samamoodi, lihtsalt tänu tuntusele ja rahva seas populaarsusele saidki poliitikasse ju purjetaja Tõniste, “Reisile sinuga” Maire Aunaste, Madis Milling (Maie rolli eest 😀 )jne. Nii et ärge kutsuge kurja välja oma sarkasmiga, vaat võtab ja lähebki!

    • Mina polnud nt üldse sarkastiline, vaid imestan, et ta seda juba varem teinud pole. Just seetõttu, et see õnnestuks lihtsamini kui ilmselt Millingul Maie roll saada ja see läbi poliitikasse saada. Demokraatia 😃 ja ilma naljata, kui Maire Aunaste sai ja võis, siis miks mitte ka…

      • ei, ta tahab valimisnimekirja. vist.
        ma üritasin seda kommentaariumi lugeda, aga ma tundsin ajutükke kõrvast välja kukkumas ja lõpetasin enne, kui see jutt seal loogilisena tunduma oleks hakanud. horrorie.

      • Pardon my french, aga kas see kommentaarium üldse teab, mis on valimisnimekiri? Ja miks valmisnimekiri Tallinna suuruses haldusüksuses, hoolimata staarblogijast nimekirjas, läbi ei murra. Ja kui sa ei tea midagi sellest, et Michal oleks kunagi midagi ebaseaduslikku teinud, siis…noh tule ma räägin sulle parteide rahastamisest. Ma ei julge seda kommentaariumi lugema minna, kardan pimedaks jääda. Ühtlasi tunnen juba praegu, kuidas Habermas, Huntington ja kõik teised mu peas võitlust peavad…

      • õudne on see, et sul on õigus. mäller peaministriks! muuhulgas teatan, et loon sel juhul oma riigi… kuskile.

      • Võtke mind ka oma riiki, päriselt, mul hakkab aju puhtalt sellest mõttest verd jooksma, et see-kelle-nime-ei-tohi-nimetada peaks poliitikasse minema. Kas läheb ka kualitsiooni?

  3. Lumehelbekesed! Kui sa mind ei kiida ja teed mu kohta, mulle ebasobiva märkuse, sii ma ähin ja puhin ja lükkan su maja ümber!!! See on lihtsalt nii piinlik, seda jama ei saa nimetada artikliks, see on lihtsalt mingi labane kollane nuppuke ühel peldikuseinal, sellel pole pressi ja ajakirjandusega mitte mingit tegemist. Preili Paljas Porgand on üle treeninud vist, sest mitte ühegi rakuga ei ole mina veel aru saanud, miks peaks Elu24 võtma südamesse.

    P.S. Kas sa ei ole mõelnud, et võiksid Selle kelle nime ei tohi nimetada kohtusse kaevata, sest ta kutsus sind hiljuti ju tondiks? 😀

    • Sa oled valesti aru saanud selle P.S osast. See, kelle nime ei tohi nimetada kutsus mind ju täiesti põhjendatult 5467 korda tondiks. Sest ma ju ometi olin see, kes talle niisama lambist saatsin talle laipade ja veel laste laipade pilte saatis. Milline normaalne inimene teeb seda vastsünnitanud inimesele, eksju. Nii et ma olen siiralt tänulik, et mu postkastis ei ole kohtukutset.
      Ja pealegi me ju teame, et MIND tohib igasugu nimedega kutsuda ning mulle sõnu suhu panna. Olgu see siis nali/tõde/niisama aus arvamus.

  4. bahahahah:D lugesin ka seda ja irvitasin. kuidas üheaegselt sittuda a) juurataustaga (ise vaadake, kas jutumärkidega või ilma) b) tibide c) blogijate mainet, õppetund üks. ei teagi, kas nutta või naerda.

  5. Porgand porgandiks, see on lihtsalt üks juurvili, aga kui see sinise elevandi tähelend tõesti teoks saab, siis.. Tsiteerides klassikuid “«Kiir mõisavalitsejaks! Kiir ministriks! Kiir kuningaks!» ehk ma ei kujuta ette millal ja millega see lõppeks ja see on hirmutav..

  6. Postitusele kirjutan kahe käega alla aga no see kommentaarium siin on mul läbi aegade lemmik, ausalt. Nagu ka üle lennanud “laigi-kotkast” näha on 😀

  7. Teie jutus on pointi, see kualitsiooni teema jne… Marianni jutu point oli ju küll see, et ta tahab head teha, veel rohkem ning seda suuremal tasandil, aga ei adu, et see pole poliitika. Poliitikas ei saa teha vaid seda, mis sulle meeldib ja veel vähem saad sa teha asju, mis kõigile meeldiks. Selles mõttes võiks 27-aastane naisterahvas juba maailmapilti/poliitikat jagada. Ka tema jüngrid tõid kommentaarides ilusti välja, et mata see mõte kohe heaga maha.

  8. Julm andmine käib ikka..Üle ei taha saada juba ? Ei, ei ole jünger, mulle ka ei istu see blogija kelle nime nimetada ei tohi.Aaaaga kurb on vaadata täiskasvanud inimesi käitumas, nagu oleks tegu kooliga..ala meie kamp on targem ja ägedam kui sinu oma!
    Räägin siin just nendest kommentaaridest.
    Nagu näha oled saanud endale ka päris “jüngrid” aga ära lasku samale tasemel pliis.
    Nutu live on veel on puudu kogu asjast… 😉

    • Ma arvan, et see “meie kamp ja teie kamp” on midagi mida tahetakse näha, et oleks rohkem sõda, sest siis oleks millest kirjutada ja mida kommenteerida. Minu arvates on ainult erinevad arvamused. Tõsi, üsna mahlakad, kuid humoorikad. Tegu ei ole ei kiusamisega ega “nagu keskkoolis”-käitumisega. Erinevad inimesed, erinevad maailmavaated, erinevad arvamused, erinevad väljendusviisid.
      Ma ütlen täiesti siiralt, et ma ei hoia end väga teise blogija tegemistega kursis, sest ilmselt ei suudaks ma siis oma arvamust nii mõneski kohas tagasi hoida, kuid see tembeldatakse automaatselt kiusamiseks või mõnitamiseks. Ma parem vaatan distantsilt.

    • Jüngrid?? Tegelt? Ma tunnen end solvatuna. Ma ei ole mitte kellegi jünger. Kui Eveliis võtaks kätte ja ütleks, et tema nüüd läheb poliitikasse, ma ütleks talle silma pilgutamata ausalt välja, mida ma sellest mõttest arvan. See on üks päris inimeste ja päris maailma eeliseid, sa võid öelda välja, mida sa mõtled. Just nii sarkastiliselt või mahlakalt, kui sa parasjagu mõtled. Ja mõte sellest, et staarblogija hakkab nüüd poliitikuks, tekitas minus mingi hirmu ja õuduse seguse tunde. Samas ega Tõnistest rahandusministrina palju hullemaks minna ei saagi, andku tuld. Aga ma kavatsen ka siis välja öelda, mida ma sellest arvan. Mul on see õigus, see arvamus ei peagi lumehelbekestele meeldima. Sa kurvasta aga terviseks selle üle, et täiskasvanud inimesed julgevad arvamust avaldada. Minu hinnangul arvamuse avaldamine ongi see, mis on meie ühiskonnast puudu. Käib mingi pagana lillekeste kastmine ja nännutamine. Vastik vaadata!

  9. Pingback: Õppetund ullikestele – estonianwithabackpack

  10. Ei, igati tore postitus. Aga tead sa ka asja tagamaid? Ma ei kaevanud kedagi kõhupostituse pärast pressinõukokku. Jutt oli hoopis ühest teisest artiklist, kus Elu24 eksis rängalt mitme ajakirjanduseetika koodeksi eeskirja vastu. Kaebus oli üldsegi uudisele: “Paljas Porgand hakkas postitantsijaks”, kus oli moonutatud otseselt minu pilti ja uudise sisu oli täielikult seosetu pealkirjaga. Ja ma pole ainus, kellel hakkas Jukkumi stiilist kergelt öeldes kõrini saama. Kui keegi sitale vett peale ei lase, siis läheb haisema. Seega tee väike taustauuring enne kui lahmima hakkad 😉 Jutt nagu Delfi anonüümsetel kommentaatoritel… way to go!

    • Ei lahmi ma midagi, point jääb mul ikka samaks. Blogijatest on saanud lumehelbekesed, kes igat asja juba ameerikalikult kohtuga ähvardavad. Veider. Sõna “laimamine” kasutatakse liiga kergekäeliselt.

    • Aga kaeba siis Eveliis pressinõukokki 😀 Sest, see, mille ja kelle kohta sa kaebasid, on sama absurd! Ja mingit vett sa ju sitake peale ei kallanud, üritasid, aga see sitt seisab ja haiseb seal edasi. Lolliks tegid end ise.

      • Ei haise ta kuskil. Kui nendega ühendust võtmine ei aidanud, siis jah tegin pöördumise. Ega ma otse kohtusse hakka minema. Kuid olenemata ajakirjanike otsusest pressinõukogus, tulemus oli just see, mida ootasin ja loodsin. Ei loobi see Elu24 sitta enam nii kergelt laiali, vaid hoiab oma potis kaane all seda. Seega võin öelda küll, et vesi peal. Küll üks eestlane on kibeda keelega 😀 Oma nime alt ka nii suure suuga kukud hüppama?

  11. Kurb on lugeda selle Palja Porgandi teksti siin. Labane lauseehitus, õigekirjavead.. No tõsiselt- “loodsin”?! Inimene ise on ju ilus ja eksponeerib ennast peamiselt välisest küljest, seega kahju, et see sisemine nagu järele ei tule.. Kurb. Kurb, kuid ootuspärane.

Leave a Reply