Site icon Eveliisi eluviis

Ma kaeban teid kõiki kohtusse!

Advertisements

Kuulge, ausalt, mis toimub? Mis inimestega juhtunud on, et ABSOLUUTSELT KÕIKE võetakse isiklikult, kõige peale solvutakse, kõige peale hakatakse jalgu trampima, kõige peale hakatakse nutma, nõutakse/anutakse, et inimesed muudaksid oma postitusi ja kõige uuem trend – kõike peab kuhugi kaebama. Kohtusse ei ole vist veel keegi läinud, aga selleks, et olla trendikas peab kedagi Pressinõukokku kaebama.

Jah, ma räägin sellest blogijast, kes kaebas, et selles artiklis “on teda alusetult solvatud. Kaebaja leiab, et teise artikli pealkiri ei ole loo sisuga seotud ja sellega rikutakse ta mainet.

WTF? Nagu päriselt WTF veel suuremate tähtedega kui saaks! Postitad pildi oma kõhust, teades, et kollane meedia ilmselt jälgib su tegemisi, ja SOLVUD siis SELLE PEALE, et küsiti ega sa ometi rase pole. Palun selgitage mulle kui idioodile, kuidas selline küsimus saab mainet rikkuda? Kuidas on kedagi alusetult solvatud? Kas ajakirjandus kirjutas, et blogija on “rämedalt paks ja meenutab sinivaala. Vaata pilte SIIN” või oli see TÄIESTI TAVALINE kollase meedia uudisnupuke? Ja saan ma õigesti aru, et rasedus on selle blogija jaoks solvang? Et kui ta peaks rasedaks jäämagi, siis see mõjuks tema mainele kahjustavalt?

Ma ei saa sellest aru. Kas vastabki tõele kuvand blogijast kui hereterasuuruse ajuga inimesest? Et millegi muuga silma ei oskaks paista või hakkama ei saaks ning siis on vaja blogi abil end kuidagi suuremaks ja tähtsamaks ja olulisemaks teha? Kasvage suureks, effing staarid! Või lõpetage enda presenteerimine ja blogimine üldse kui ei kannata mingeid suvalisi uudiseid või kriitikat. Ausalt noh. Mis ajast võtab keegi Elu24 uudiseid üldse tõsiselt. See ei ole ajakirjandus, vaid meelelahutus.

Vanasti mu meelest kaevati Pressinõukogusse ikka siis kui PÄRIS AJAKIRJANDUSES PÄRISELT VALEANDMEID esitati. Aga hallooo, kosmos, nüüd hakkavad blogijad iga sita asja pärast kaebama.

Uskumatu! Kaevake nüüd mind laimamise pärast kohtusse!

PS: Ma aina enam hakkan arvama, et Perekoolis ei ole idioodid koos, vaid neil ongi õigus, kui nad ütlevad, et blogijad minge tööle või hakake päris elu elama. Tulge oma pilve otsast alla tavaliste inimeste sekka. Blogijad ei ole mingi looduskaitse all olev liik, kelle kohta ei tohi arvamust avaldada. Välja arvatud mõni erand muidugi.

PS2: Jah, ma olen ka blogija, aga just selliste staaride pärast mul mõnikord ongi piinlik seda öelda. Kuigi ma armastan blogimist täielikult ja ei tahaks piinlikust tunda.

Foto: Unsplash.com

Exit mobile version