Pärnu spaanädal: säravalt kevadesse

Kes veel ei tea, siis kuni pühapäevani kestab Pärnus spaanädal, kus nii spaad, hotellid kui restoranid pakuvad erihinnaga teenuseid. Kui ma Hotelliveebi jaoks soovitusi (LINK) kokku pannes pakkumistega tutvusin, teadsin ma kohe, kuhu ma ise minna plaanin. Hedoni vaikne spaa kuulub vaieldamatult ka minu enda lemmikute hulka, kuid ma olen seal mitu korda käinud ja tahtsin midagi muud proovida. Minu pilku püüdis Pärnumaa Kutsehariduskeskuse päevaspaa pakett Säravalt kevadesse (30 eurot).

Et kõik ausalt ära rääkida pean ma alustama sellest, et mu nõrkusteks on lisaks ilusale pesule  ja (vahu)veinile ka igasugu hoolitsused. Veel kuus aastat tagasi ma hoolitsustest väga ei hoolinud, eriti näohoolitsustest. Mu tädi rääkis mulle juba ammu, et 30+ vanuses peab korra kuus kosmeetikus käima, kuid ma ei võtnud teda tõsiselt. Samuti nagu ei uskunud ma teda, et mingist vanusest tekivad vanainimese põlved ja et kael ja dekolteepiirkond reedavad inimese vanuse ka juhul kui nägu ja keha vanust ei reeda. No vot. Siis tulid kõige pealt nn vanainimesepõlved, dekoltee piirkonnal ei ole veel suurt häda, kuid nahk, eriti näonahk hakkab ikka oma elastust kaotama küll ja vajab aegajalt väikest turgutust. Näohoolitsused ei ole aga kõige odavamate killast.Nii ma passingi peale kui kusagil on eripakkumised. Nagu nüüd spaanädala raames.

3,5 tunnine päevapakett Pärnumaa kutsehariduskeskuses sisaldas näonaha koorimist, näo-, kaela- ja dekolteemassaaži, vitamiiniseerumit ja värskendavat erimaski koos käte spaahoolitsusega (2h) ja  juuste pesu, massaaži ja maskiga juuste hoolitsus, föönisoeng (1h15min).

Ma olen varem ka õpilaste juures maniküüris ja pediküüris käinud, nad tegid hoolikalt ja hind oli ulmeodav, mingi hetk ma lõpetasin nende salongi külastuse, sest mu sõbrannal lõigati seal kogemata pool varvast (muidugi ma liialdan;) maha ja ma enam ei julgenud. Nüüd võtsin jälle julguse kokku.  Nii nagu ma arvasin, siis plussiks oligi kindlasti see, et õpilane tegi oma tööd hästi hoolsalt ja kui mõned pisiasjad välja jätta (noh et mask mulle natukene juustesse voolas), siis ei saa sugugi öelda, et oleks kehvem olnud kui juba staažika kosmeetiku juures. Kaks tundi puhast mõnulemist vaid mulle endale. Väga soovitan nende salongi külastada. Salong on avatud 3.september-3.oktoober: E, T, K, N kl 12-18, R kl 9-14 ja asub Niidupargi 12.

Edasi liikusin ma juuksurisse. Mul on siiani veidi kahju, et oma juba peaaegu pikad juuksed maha lõikasin, kuid tänu blondeerimisele ja vähesele hoolitsusele olid mu juuksed nii katkised ja kuivad, nagu takud. Ma tahtsin säravaid ja terveid juukseid. Ma ei ole oma soenguga kõige rohkem rahul, kuid kui juuksur ütles, et mul on nii terved ja tugevad juuksed, siis unustasin ma soengu ja olin rahul, et olen takutuustist lahti saanud ning saan uhkustada tervete juustega. Mis teile juuksuri juures kõige rohkem meeldib? Ma võiks lasta oma pead pesta ja peanahka masseerida tunde. Just seda ma tänu sellele paketile teha lasta saingi. Juuksekääridega õpilaste suhtes olen ma veidike rohkem skeptiline kui kosmeetikute suhtes, sest kosmeetiku apsakaid annab üldiselt lihtsalt korrigeerida, juuksuri omasid aga mitte nii lihtsalt. Kui juuksuriõpilane väriseval käel mu tukka lõikas, tekkis mul ikka korraks hirm küll, et mis siit saab, kuid tänu õpetaja abistamisele sai tulemus selline nagu ma soovisin. Väga rahul. Jällegi julgen Pärnu inimestele soovitada.

Kõlab täiesti klišeena ja lameda reklaamtekstina, kuid uksest välja astusin ma palju värskema enestundega. Värskelt kevadesse nagu pakett lubas. Istusin rahulolevana autosse (ma ei jõua Terjet, kes mulle oma auto laenamisega liikumisvabaduse  andis, ära tänada) ja vurasin Rannahotelli.

Nii mõnus oli selline väikene paus, aeg vaid iseendale, keset nädalat. Ma mõtlesin, et olgu see päev varane sünnipäeva kink minult mulle endale.

 

7 thoughts on “Pärnu spaanädal: säravalt kevadesse

  1. Millised on vanainimese põlved? Ma ei tea, kas mul on või mitte, kuna ma ei tea milised need olema peaks. endaarvates on mul tavalised põlved, no umbes nagu alati on olnud. Ma googeldasin, selle peale näidati kortsus põlvi nagu 80-aastastel.

    • Vaata mõnda minu paljste jalgadega pilti ja näed:D Aga no need on pmst sellised, kus põlveosa on selline rohkema lihaga, sellised pontsakad, nii et saab põlve pealt peki kokku pressida ja moodustub samasugune volt nagu kõhupekivolt

    • Vaatasin jah, et kahjuks nendel kehtis pakkumine reedeni kuigi spaanädal ju veel käib homseni. Aga sinna tasub niisama ka minna. Ma ise kavatsen Pärnusse sattudes seal teinekordki läbi minna, sest noh…teenus oli hea ja hind oli veel heam;)

  2. Palju õnne sünnipäevaks!

    Ma käisin just täna seal salongis, olen lausa püsiklient.
    Sul on avamisajad siin natuke eksitavad – 3.september-3.oktoober??
    Ja hetkel kuni maikuu keskpaigani on minuteada avatud vaid E, T, K kell 12-18

Leave a Reply