Site icon Eveliisi eluviis

Talken Design TILLUKE KINGILOOS

Advertisements

Talken Design (LINK) imelisi vineerist riiuleid teavad vist kõik, kes natukenegi Eesti disainist huvituvad või kasvõi poole kõrvaga kuulnud on. Kui me Norras need poodi seina panime, siis inimesed käisid neid põhimõtteliselt nagu muuseumieksponaate vaatamas. Uhke tunne oli öelda, et Eesti käsitöö.

Kasevineerist selgejoonelised ja lihtsa disainiga tooted on mõeldud teadlikule kliendile, kes soovib endale osta asju päriseks, hinnates kestvat ja ökoloogilist materjali. Tooted ise leiad SIIT. Valikus nii seina- kui põrandariiulid.

Küll aga ei teadnud ma seda, et Jana ka kotte valmistab. Minu truu “märss” oli just otsad andnud ja kuigi ma olen pöördunud seljakotiusku, siis aegajalt on ikka “märssi, kuhu kogu elu mahub” ka vaja. Minu rõõm oli piiritu kui päkapikk või kärsitu jõuluvana mulle sellise pruuni nahast isendi kinkis. HAPPY!

Sellised kotid jäid veel valikusse:

Lõpetuseks sain ma teada, et Jana valmistab ka nahast kõrvarõngaid. SELLISEID:

No vot ja üks paar (kumba soovid) lähebki kõikide kommenteerijate vahel täna loosi. Ei midagi uhket ja kallist, kuid minu meelest äärmiselt stiilset ja kaunist. Kodumaist. Mulle meeldib selline stiil. Ja kuna mul õnnestus ära kaotada üks oma Ti Sento kõrvarõngast, st alumine osa, siis võib-olla oligi see märk, et ma olin noid juba liiga kaua kandnud, et aeg oleks (need tegelikult Idale kunagi edasikinkimiseks ostetud) rõngad kappi panna ja mõnda aega vahelduseks ka stiilne olla.

Kirjutage siis kommentaaridesse midagi (kena) ja ilusat esimest detsembrit. Meie lähme nüüd jõulutänava avamisele ja jõuluvana-rongkäiku vaatama.

Exit mobile version