Site icon Eveliisi eluviis

Ühistranspordiga hotelli

Advertisements

Vanasti sõitsin ma alati ja igale poole autoga. Tundus mugavam. Kui ma aga avastasin KUI palju aega ma tegelikult veedan ummikutes seistes, tundus rongiga liikumine palju loogilisem ja nii ma juba mõnda aega kasutan Keilast Tallinnasse sõitmiseks rongi. Muidugi sõltun ma ühistranspordist nii palju, et Ussipesast Keilasse liigun ma autoga, aga edasi liigun ma rongiga. Jube mugav on. Eriti kui tööasjad viivad kesklinna.

Nii ka eile. Ma pidin külastama PK Ilmarine Hotelli (LINK), mis asub Põhja puiesteel, praktiliselt ju Balti jaama lähedal. Naljakas on see, et ma olen Ilmarise kvartalist mingi periood pea iga päev mööda sõitnud, kuid mul polnud õrna aimugi, et seal võiks hotell asuda. Juba aastast 1999. Pole vist isegi vaja öelda, et hotelli asukoht on suurepärane.

No vot ja nii me siis Idaga eilse õhtu hotellis veetsimegi. Mina tegin tööd ja vaatasin ühe silmaga ERM avapidu, Ida tegeles oma asjadega. On täiesti uskumatu, et ta on juba nii palju adekvaatne, et teda saab vabalt igale poole kaasa võtta, ilma et ta mu närvid ära sööks.

Hotellist pikemalt võite huvi korral lugeda Hotelliveebi blogist (LINK).

Yesterday I stayed in hotel called PK Ilmarine Hotel (LINK). The hotel is located near Old Town, railway station, ferry terminal and city center, just a walk away from shopping, sightseeing, enterntainment – really a perfect place for both tourists and bussiness travellers. I always enjoy hotels with history and this is also what you find in PK Ilmarine. The hotel locates in the building of Friedrich Wiegand’s Machine Works, dating back to 1881 and once renowned throughout the Russian Empire.

The hotel has 105 rooms – classic, bussiness class and executive rooms. We stayed in the classic room which was equipped with double bed, windows facing the court yard. Free WIFI comes as a standard.

The prices start from 55 eur/night.

Exit mobile version